@Octaviastikos το θέμα είναι ότι εγώ που έχω 1 sim πιάνει 5g αλλά στο speedtest φαίνεται σαν LTE. Στο εταιρικό κινητό που είναι Samsung στην ίδια εφαρμογή γράφει 5g όταν πιάνει 5g το κινητό..
POCO F2 PRO
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@Octaviastikos το θέμα είναι ότι εγώ που έχω 1 sim πιάνει 5g αλλά στο speedtest φαίνεται σαν LTE. Στο εταιρικό κινητό που είναι Samsung στην ίδια εφαρμογή γράφει 5g όταν πιάνει 5g το κινητό..
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Μονο η πρώτη θέση έχει 5g δηλαδή μόνο sim1 ...και όχι κι δυο....
Εδώ που είμαι σήμερα παρόλο το 5g της cosmote, το LTE της vodafone φαίνεται πιο γρήγορο... -
-
Παίδες καλησπέρα.εχω ένα poco f2 στα χέρια μου το οποίο κάνει επανεκκίνηση κ μένει στο λογότυπο poco κ ξανά το ίδιο.δοκιμασα να μπω σε recovery mode κ το έκανα reset data. Αλλά ανοίγει κ ξανά ανοίγει στο λογότυπο.τι μπορώ άλλο να κάνω???
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Παίδες καλησπέρα.εχω ένα poco f2 στα χέρια μου το οποίο κάνει επανεκκίνηση κ μένει στο λογότυπο poco κ ξανά το ίδιο.δοκιμασα να μπω σε recovery mode κ το έκανα reset data. Αλλά ανοίγει κ ξανά ανοίγει στο λογότυπο.τι μπορώ άλλο να κάνω???
Εκείνο που θα πρέπει να κάνεις σε περίπτωση που το Power είναι οκ, είναι να δοκιμάσεις να κάνεις Flash μία Fastboot ROM αν έχει ξεκλείδωτο Bootloader. -
Δεν είναι από το πλήκτρο φαντάζομαι τουλάχιστον..είναι φίλου το έχω στα χέρια μου αυτή την στιγμή μπροστά μου..δεν ξέρω αν είναι ξεκλειδωτος ο bootloader..να το βάλω υπολογιστή??μπαίνει πάντως σε fastboot mode το έκανα τώρα..
-
Εδώ το έχω αφήσει
-
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..
-
Μιας και δεν το έχω πια,για όποιον ενδιαφέρεται ,3 καπάκια poco f2 pro γνήσια(2 poconf2 pro και ενα redmi k30,ίδια είναι ) με τις ταινίες τους ,πανευκολη τοποθέτηση ,ένα 20ρικο.Αθηνα,Νότια.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George 21 έγραψε:
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..
Όσο είσαι σε Fastboot Mode, τοποθέτησε το img του recovery στον ίδιο φάκελο του PC που έχεις το ADB/Fastboot και εκτέλεσε την εντολή
Μόλις μπει στο Recovery (αν έχει ξεκλείδωτο Bootloader) τότε προχώρα αμέσως σε Format Data (Θα σβήσουν όλα από την συσκευή)
Μετά κάνε Reboot στο System και περίμενε να μπει στο MIUI *(αν όλα πάνε καλά)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0