POCO F2 PRO
-
-
Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
@torter10
Κίνδυνος τεράστιου brick αν μπει άλλη Ρομ σε κλειδωμένη συσκευή ...
Μόνο με ξεκλείδωμα bootloader κάνουμε ότι θέλουμε ..
Και δε χάνεις τίποτα αν ξεκλειδώσεις .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@torter10
Κίνδυνος τεράστιου brick αν μπει άλλη Ρομ σε κλειδωμένη συσκευή ...
Μόνο με ξεκλείδωμα bootloader κάνουμε ότι θέλουμε ..
Και δε χάνεις τίποτα αν ξεκλειδώσεις ..
-
@torter10
Τότε να το πας μια από το μαγαζί κι ας είσαι σε αναμονή για ξεκλείδωμα , δε τρέχει τίποτα ..
Πιστεύω ότι με την developer rom δεν θα έχεις πρόβλημα ..
Anyway , πήγαινε για το DOA πρώτα .. -
Ναι θα το στείλω αύριο πίσω στο μαγαζί, ήδη σετάρω ξανά το παλιό μου, ευτυχώς δεν το πούλησα ακόμη. Θα επανέλθω με νεότερα γιατί σίγουρα θα συναντήσουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα...
-
Παιδες καλησπέρα καταρχάς. Πηγα να περάσω τηn τελευταια stable rom απο δω. Ειχα καιρο να κανω και τωρα εχει brickarei to κινητο. Κατα λαθος πρεπει να εσβησα το αρχειο,γιατι δεν το βλεπω πουθενα.Εχω το twrp μεσα αλλα δεν βλεπει καμμια ρομ μεσα. Διαβασα καπου οτι μπορω να ξαναπερασω την ρομ με usb otg αλλα δεν με αφηνει να το επιλεξω καν. Εχει μονο την επιλογη sd αλλα οπωε ξερουμε το κινητο δεν παιρνει sd. To twrp Που χρησιμποιησα ειναι το TWRP-3.4.0B-0209-REDMI_K30-CN-wzsx150-fastboot. Εχω αρχισει να φρικαρω να ειμαι ειλκρινης. Δεν ξερω τι να κανω.
Καποιος μια βοηθεια? -
Αν το συνδέσεις σε υπολογιστή, όπως είναι τώρα σε twrp mode, το βλέπει ο υπολογιστής;;;;
-
@konstantine
Μπες σε twrp και σύνδεσε τη συσκευή στο pc , βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο ??
Βλέπεις τη ρομ ?? -
Προσωπική μου άποψη είναι ότι μαλλον θα χρειαστεί να κάνεις format data οπότε χάνεις ότι έχει μέσα η συσκευή.Δοκιμασε να το συνδέσεις με τον υπολογιστή σου και εάν το "βλέπει" τράβα από τον αποθηκευτικό σου χώρο ότι θες.Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0