Υπαρχει τροπος να βαλω την ρομ σαν zip μεσα στο κινητο και να κανω ξανα εγκατασταση?
POCO F2 PRO
-
-
Reboot >> recovery
Και συνδεσε το ξανά, αν είχες official firmware, δεν νομίζω να γλιτώσει το format data, κοίτα να σώσει φωτογραφίες κλπ. -
Δεν με απασχαλει να κρατησω κατι. Εχω παρει backup.Αλλα φοβαμι οτι το κινητο δεν εχει τιποτα μεσα για να κανει recovery.Ή ετσι φαινεται τουλαχιστον.
Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα. -
-
Κανε reboot >> recovery,
Kai format data, και ξανά reboot recovery, θα τα χάσει τα δεδομένα, το κινητό δεν έχει πρόβλημα, έτσι είναι η " συμπεριφορά".
Meτα copy paste την rom, apo pc στο κινητό. -
@konstantine
Μπες στο twrp ..
Επέλεξε Wipe και μετά το δεξί κουμπί που λέει format data , πληκτρολόγησε yes και πάτα το enter ( κάτω δεξιά το βέλος )..
Μετά πήγαινε πίσω στο αρχικό μενού με τα κουτάκια και διάλεξε το Reboot και πάτα στην επιλογή Recovery ..
Όταν το τηλέφωνο μπει σε twrp ξανά , σύνδεσε το στο pc και αντέγραψε τη ρομ στην εσωτερική μνήμη ..
Πήγαινε μετά και διάλεξε Wipe και αυτή τη φορά θα σύρεις δεξιά για swipe to factory reset ..
Μετά διαλέγεις Install και επέλεξε το ζιπ...
Swipe to confirm flash και είσαι οκ .. -
-
Οταν κάνει το format data, αν τυχόν εμφανίσει κόκκινα γράμμα τα, σημείωσε τα σε ένα χαρτί, και γράψε εδώ στο νήμα.
( Εγώ πέρασα ένα ευρωπαϊκό ρομ,
5 φορές έκανα format data, οπότε μην απογοητεύεσαι). -
Σάκη δεν μου έβγαλε κόκκινα γράμματα. Μπήκε κατευθείαν.
-
-
Εγκατάσταση έκανε η ρομ ευτυχώς. To Magisk πήγα να το βαλω αλλα κατι δεν εκατσε σωστα.
Ακολουθησα αυτο #Root_Poco_F2_Pro_By_Magisk_METHOD_1
αλλα δεν μου βγηκε και το αφησα προς το παρον. Λεει να κανεις εγκατασταση πρωτα το Magisk και μετα το lazy flasher.
Αυτο εκανα αλλα κολλησε στο fastboot mode και το παρατησα προς το παρον.
Αρκετα τραβηξα για σημερα
Εχεις κατι να προτεινεις? -
Κατεβάζει το magisk.zip,, νομίζω το τελευταίο είναι το 20.4, κατέβασε το και!!! από το κινητό, έλεγξε στον φάκελο download του κινητού, αν υπάρχει,
Μπες σε twrp mode, kai install to magisk., (Ψάξε κάπου θα το έχει)
Λογικά θα πρέπει να εγκατασταθεί.
Κατέβασε το, από official site magisk.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0