Διαφήμιση

POCO F2 PRO

• Ο/H Mariosddd έγραψε:

επίσης, έλαβα miui12 stable, αλλα δεν μου εμφανιζει την μπαρα τυπου Ios που εχει στην κατω πλευρα οπως ειδα σε πολλα βιντεο στο youtube.. γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την εμφανίσω;

Για τύπου ios πας "ρυθμίσεις /προβολή /Γραμμή κατάστασης / Χρήση νέου Κέντρου ελέγχου
      Δεν είναι από κάτω μεριά όπως νομίζεις απλά όταν σέρνεις από πάνω αριστερά την οθόνη σου βγάζει τις ειδοποιήσεις και όταν σέρνεις από πάνω δεξιά σου βγάζει τις ρυθμίσεις.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@konstantine
      Αλλιώς update στην επόμενη έτσι ..
      Αντιγραφουμε κατεβάζουμε το ζιπ της Ρομ στην εσωτερική μνήμη της συσκευής ..
      Μπαίνουμε σε twrp ..
      Μετά πατάμε Install και επιλέγουμε το ζιπ της Ρομ ..
      Σερνουμε δεξιά για εγκατασταση της ρομ ( swipe to confirm flash )...
      Μολις τελειώσει πατάμε το αριστερό κουμπί που λέει wipe cache and dalvik και σέρνουμε δεξιά ..
      Μετα Reboot System ..
      Done !!
      Μόλις βγει η επόμενη ,θα ακολουθήσω κατά γράμμα αυτο που μου λες. Ήδη έγινε screenshot και save :)
    • καλημέρα παιδιά!
      μπορώ να γυρίσω σε Android 10 Rom αν έχω βάλει την τελευταία dev και πώς; δοκίμασα να το περάσω με twrp με wipe data και storage αλλά κόλλαγε στο boot στην οθόνη MIUI
    • Διαφήμιση
    • Νομιζω μόνο με fastboot rom....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Καλημέρα κι από μένα.

μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν η MIUI 12 στο poco f2pro έχει κάποια λειτουργία για κλείδωμα αρχείων ή φακέλων? Οχι hide χωρίς κωδικό, κάτι αντίστοιχο με το secure folder της Samsung.
      Αν όχι, χρησιμοποιεί κανείς κάποια τρίτη εφαρμογή από το playstore?

Ευχαριστώ
    • Ο/H than.kanellop έγραψε:

καλημέρα παιδιά!
      μπορώ να γυρίσω σε Android 10 Rom αν έχω βάλει την τελευταία dev και πώς; δοκίμασα να το περάσω με twrp με wipe data και storage αλλά κόλλαγε στο boot στην οθόνη MIUI
      Ναι μπορείς με twrp αρκεί να κάνεις format data (χάνεις ότι έχει ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος) μόλις φλασαρεις την Ρομ πριν κάνεις reboot system δηλαδή.
      Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H antouaa έγραψε:

Ο/H Mariosddd έγραψε:

επίσης, έλαβα miui12 stable, αλλα δεν μου εμφανιζει την μπαρα τυπου Ios που εχει στην κατω πλευρα οπως ειδα σε πολλα βιντεο στο youtube.. γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να την εμφανίσω;
      Για τύπου ios πας "ρυθμίσεις /προβολή /Γραμμή κατάστασης / Χρήση νέου Κέντρου ελέγχου
      Δεν είναι από κάτω μεριά όπως νομίζεις απλά όταν σέρνεις από πάνω αριστερά την οθόνη σου βγάζει τις ειδοποιήσεις και όταν σέρνεις από πάνω δεξιά σου βγάζει τις ρυθμίσεις.

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      καλησπέρα, δείτε το βίντεο παρακαλώ:

στο 0.56

εχει μια μπαρα στην κατω πλευρα, αυτην δεν την εχει η δικη μας συσκευη λογω Poco launcher?
    • Κάτω από:

Settings, additional settings, full screen display, hide full screen indicator

το έχει εκεί;
      Αν ναι, εμφάνισε το και θα δεις τη μπάρα.
      Αν έχεις βέβαια ενεργό και το full screen display...

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Κάτω από:

Settings, additional settings, full screen display, hide full screen indicator

το έχει εκεί;
      Αν ναι, εμφάνισε το και θα δεις τη μπάρα.
      Αν έχεις βέβαια ενεργό και το full screen display...
      Φιλε μου δεν έχω τέτοια επιλογή... Και ναι το έχω ενεργοποιήσει το full screen display!

τι μπορώ Ν κάνω για να την εμφανίσω;
    • @Mariosddd
      Κατι έχεις κάνει που το εξαφάνισε .. ίσως το dark mode , δε ξέρω σίγουρα αλλά υπάρχει η επιλογή ..
      Ακριβώς πάνω από την επιλογή που έχεις σημειώσει είναι η επιλογή Απόκρυψη ένδειξης πλήρους οθόνης ..
      Με την 20.8.13 είμαι και υπάρχει κανονικά η επιλογή ..

Edit
      Δεν είναι από το dark mode , το έβαλα και πάλι υπάρχει η επιλογή κανονικά ..
      Για σκέψου τι άλλο έχεις κάνει ??
      Κανονικά βέβαια θα έπρεπε να υπήρχε η μπάρα με το που άλλαξες σε full screen , εμφανίζεται by default όταν επιλέξεις full screen mode ..

EDIT 2
      Επισης ναι μεν φοράω την 20.8.13 αλλά δεν είναι αυτή ακριβώς που έχει ανέβει στο φόρουμ ..
      Έφτιαξα μια ρομ ξανά αλλά με τις αλλαγές σε POCO F2 Pro όπου είχε Redmi K30 Pro ..
      Για άγνωστο λόγο η πρώτη developer rom android 11 , miui 12 , version 20.8.7 ήταν σωστή και έγραφε POCO παντού , η 20.8.13 όμως είχε απ' όλα μέσα και POCO και Redmi ..
      Έτσι έφτιαξα μια από την αρχή με τις αλλαγές και δοκιμασα εγκατάσταση με factory reset την 20.8.7 και πέρασμα από πάνω την 20.8.14 που ετοίμασα ..
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα. Poco F2 pro, με official global rom 12.1.3.0 (χθεσινό update) και σύνδεση Cosmote. Αν και έχω ενεργοποιήσει το VoLTE, μια δουλεύει μια δεν δουλεύει, όποτε θυμάται ανάβει το εικονίδιο πάνω δεξιά. Η Cosmote μου είπε πως για το VoLTE δεν έχουν αυτοί κάποια ρύθμιση, ανοίγει και κλείνει μόνο από την εκάστοτε συσκευή. Πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες για να δουλέψει; Στο σπίτι πχ κλείνω το WiFi και έχω σχεδόν φουλ 4G+ σήμα αλλά τις περισσότερες φορές δεν ενεργοποιείται κάτι.

WiFi Calling από την άλλη, μου το ενεργοποίησε η Cosmote, το ενεργοποίησα και εγώ στην συσκευή, κάνω κλήσεις κανονικά και μου εμφανίζει WiFi Calling Cosmote, HD, ένδειξη σήματος κτλ... Πάλι όμως όποτε θυμηθεί. Το πρωί πχ με κάλεσε ο κουμπάρος μου, ήμουν σε 4G+, μπήκα στο WiFi της εταιρίας ενώ μιλούσαμε και το γύρισε κανονικά σε WiFi Calling. 2 ώρες μετά, τον καλώ εγώ, πάλι με full WiFi σήμα και καλεί μέσω δικτύου δεν φαίνεται το WiFi Calling ενεργοποιημένο. το site της Cosmote φαίνεται πως η συσκευή επίσημα δεν υποστηρίζεται ακόμα, αλλά μου κάνει εντύπωση που μια δουλεύει μια δεν δουλεύει.

Πρέπει να κάνω κάτι περαιτέρω εγώ από την μεριά μου; Κάτι ίσως στα developer options? Αντε για το WiFi Calling ακόμα δεν υποστηρίζεται επίσημα η συσκευή από την Cosmote αλλά για το VoLTE? Ευχαριστώ!