POCO F2 PRO
-
-
@chris_ben
Δε δουλεύουν με άλλον launcher οι χειρονομίες σε android 11 , μόνο με τον mi launcher αυτόν που έχει η Ρομ προεγκατεστημένο..
Αλλιώς είναι καποια εφαρμογή στο playstore που μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν την έχω υπόψη μου .. -
Καλησπέρα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων που να δουλεύει στο κινητό μας . Οτι έχω δοκιμάσει έχει προβλήματα.
-
-
Καλησπέρα, σήμερα ειναι 7 μέρες αφου αιτήθηκα ξεκλειδωμα bootloader και μάλλον πάω σε downgrade στην 12.0.3 γιατι βαρέθηκα τα bug της 12.2.4. Οι ερωτήσεις είναι:
1. Αφου την περάσω με fastboot και ξανακλειδώσω αν ξαναθελήσω να ξεκλειδώσω πάλι πρέπει να περιμένω 7 μέρες ή γίνεται από το μενού ΟΕΜ unlocking στο developer options ;
2. Με ξεκλείδωτο bootloader θα δουλεύουν οι εφαρμογές των τραπεζών; πχ πληρωμή contactless με nfc ή η παραλαβή εταιρικών email από exchange server ;
Ευχαριστώ -
1. Ξεκλείδωμα πάλι με το πρόγραμμα, αλλά άμεσα. Δε περιμένεις αν δεν αλλάξεις Mi account...
2. Συνήθως λειτουργουν όλα... -
2. Δεν λειτουργεί το Google Pay. Οι εφαρμογές των τραπεζών κανονικά.
-
Kαλημερα,σκεφτομαι να αγορασω το F2 pro μεταχειρισμενο,εχει κανεις υποψη αν εχουν σκοπο να δωσουν 2ο android update μετα το android 11 (οπως το poco F1)? H τελος?
Στην αρχη σκεφτομουν να παρω το F3 αλλα βλεπω οτι η καμερα του δεν ειναι τοσο καλη και εχω και ενα ocd με το hollow notch..Aλλιως θα πηγαινα κατευθειαν στο F3 -
-
-
το f2 pro (6/128) γυρω στα 200 με 250.Υπαρχουν και πολλοι που το πουλανε οτι τους κατεβει βεβαια,εχω βρει καμια 20ρια που τα δινουν 300 350 αλλα αυτα ειναι καταδικασμενα να μεινουν στο ραφι με τετοιες τιμες..!
Αν λετε για το f3 παλι 6/128 σκρουτζ παιζει 280+φπα -
Το f3 6/128 το έχει προσφορά στα 290€
Εγώ αυτό θα χτύπαγα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0