POCO F2 PRO
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το f3 6/128 το έχει προσφορά στα 290€
Εγώ αυτό θα χτύπαγα...
Παντως εχουν το 8/256 333ε που νομιζω ειναι απαιχτη τιμη. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Πάρε το F3 έχει και τον 870.
-
-
Πάρε το f2 τότε
Εγώ το f2 έχω 8 μήνες τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
To f3 δεν εχει και τιποτα απο development ακομα.Και ουτε καν εχουν διορθωσει τις ''παιδικες του ασθενειες'' απο την xiaomi -
-
Υποθέτω πως θα πάρει και την επόμενη έκδοση android..
-
Καλημέρα σας. Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη. Έχω την έκδοση 12.2.5 και από την ώρα που την έβαλα είχα θέμα με το messenger. Το απεγκατεστησα και πλέον δεν μου βγάζει τα μηνύματα σε φουσκάλες με το εικονίδιο του συνομιλητή και η ειδοποίηση έρχεται μόνο πάνω στην μπάρα και εξαφανίζεται. Έχω ενεργοποιήσει όλες τις άδειες από παντού αλλά τίποτα. Είναι θέμα του Android 11; Το. Έχετε κι άλλοι αυτό το θέμα; ευχαριστώ
-
-
-
To πηρα κι εγω τελικα!
Εχετε να προτεινετε καμια καλη εκδοση gcam?
Kανα 2 που δοκιμασα ειχαν κλειδωμενο το zoom στο video recording πολυ χαμηλα,σε αφηναν να πας μεχρι 3χ η μια και 5χ η αλλη (η οποια ομως δεν υποστηριζε καν 4k60fps)
Οποτε ειμαι στο ψαξιμο.. -
Γεια σας, και καλως σας βρισκω!
Εχω το POCO F2 Pro, MIUI Global 12.2.6 (RJKEUXM). POCO Launcher 2.20.1.29
Εχω το εξης προβλημα: αρχεια mp3 που ηχογραφω στον Recorder, δεν αντιγραφονται στο Internal Storage/Music. Μου λεει, "Could not paste". Χρησιμοποιω FX explorer, και κανω τη δουλεια μου. Αυτο το προβλημα ξεκινησε πριν καποιο καιρο, πριν μπορουσα να αντιγραψω τα mp3.
Factory Reset δεν εχω κανει ακομη.
Δεν εχω πειραξει τιποτα στο τηλεφωνο, περαν του οτι απεγκατεστησα καποιες λιγες εφαρμογες με το Xiaomi ADB Fastboot Tools, στην αρχη. Αλλα το "Copy to" δουλευε και μετα απο αυτο. Απο ενα σημειο και μετα, δεν ξαναλειτουργησε...
Μηπως ξερετε τι θα μπορουσα να κανω?
Ευχαριστω!
PS: τα mp3 που ηχογραφω το αποθηκευω πρωτα στο Internal Storage/Music, επειδη ειναι αδυνατον να τα στειλω απο τον Recorder απευθειας στο Telegram. Βγαζει λαθος, σαν να μη δεχεται το mp3. Γι' αυτο τα εκανα save στο Music. Μετα, σταματησε να δουλευει και αυτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0