POCO F2 PRO
-
-
Πόσταρα κατά λάθος πριν ολοκληρώσω το κέιμενο. Αν θες ρίξε μια ματιά τώρα
-
Θα έπρεπε να σου έχει έρθει άλλη μια έκδοση. Φίλος με τη μαμά ρομ έχει την 12.5.6 βέβαια είναι άλλη έκδοση στην παρένθεση και δεν έχει κανένα θέμα. Μήπως να το πας για εγγύηση εφόσον έχεις κάνει και factory reset; Να μη μπεις στη διαδικασία να ξεκλειδώσεις διότι η infoquest δε θα στο πιάσει στην εγγύηση. Εγώ το έχω ξεκλειδωτο με την τελευταία dev και επίσης δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα.
-
Επειδή συνδέεται κανονικά στο Wifi και το δοκίμασα, δεν εμφανίζει καινούρια έκδοση. Θα το προχωρήσω από αύριο με την εγγύηση και θα δω.
-
-
Πολλές φορές έχει πέσει ναι. Αλλά με την θήκη του πάντα.
-
Εάν δεν έχει κάποιο Hardware πρόβλημα από υγρασία (νερό που έπεσε στην συσκευή) ή από κάποιο πέσιμο, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προχωρήσεις σε Unlock του Bootloader της συσκευής εφόσον δεν μπορείς να κάνεις κάτι με την εγγύηση, και να κάνεις Flash μιας Original Fastboot ROM με την ελπίδα να στρώσει.
Εμένα πάντως, σε συνδιασμό με το πρόβλημα που έχει στην SIM φαίνεται για πρόβλημα Hardware και όχι Software. -
Θα το προχωρήσω με την εγγύηση και βλέπουμε. Ενα πράγμα την φορά. Σας ευχαριστώ πολύ!
-
-
Εμφανή σημάδια δεν έχει μόνο κάποιες μικρές σχεδον ανεπαίσθητες γρατζουνιές στην οθόνη κατα τα άλλα είναι τέλειο. Εσύ πόσο καιρό έμεινες χωρίς τηλέφωνο?
-
1,5 μήνα αλλά όχι με το ποκο, είχα θέμα με την κάμερα στο mi mix 2 και μου το έστειλαν 2 φορές πίσω χωρίς να έχουν κάνει αντικατάσταση ενώ είχε θέμα. Και τους το έστειλα πίσω μαζί με εκτυπωμένες φωτογραφίες και τελικά μου αντικατέστησαν την κάμερα.. Εσένα δεν βλέπει σιμ οπότε θεωρώ πως με την πρώτη θα είσαι οκ.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0