POCO F2 PRO
-
-
-
-
-
-
Συγνώμη για την καθυστέρηση.
Φοράω την dev 22.6.15 Beta . Δεν είναι και η καλύτερη ρομ που φόρεσα . Αρκετά προβλήματα όπως καθυστέρηση στην φόρτιση,διάφορα κολλήματα κτλ κτλ. Απλά περιμένω να βγει η σταθερή 13.1...όπως πρότεινε ο gkalen για να το στρώσω ,ελπίζω δηλαδή να στρώσει, μια και καλή. -
-
Χαίρετε. Έχω την 22.7.19 beta. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα όλα καλά. Όμως επειδή η έκδοση ασφαλείας είναι από τον Ιούλιο σκέφτομαι να περάσω stable μιας και τέλος οι ενημερώσεις για εμάς. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Η ρομ είναι ευρωπαϊκή, global, κινέζικη; Επειδή έχουν παρατηρηθεί κάποια προβλήματα με το VolTe kai VoWifi με τις global εκδόσεις θα παίζει και με την stable; Τέλος θα πρέπει να κάνω wipe data και να το στήσω από την αρχή έχω την εντύπωση. Σωστά;
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά. τα φώτα σας. Εν αναμονή της 13.1 .... έχω μείνει ακόμη στην 22.6.15. Τώρα τελευταία αποφάσισε έτσι ξαφνικά να μην εμφανίζεται στον υπολογιστή μου. Έχω Windows 10 Home. Όταν το συνδέω δεν μου εμφανίζει το μενού που λέει αν θέλω μεταφορά αρχείων κτλ .Απλά δεν εμφανίζει τίποτα και έτσι δεν μπορώ να επιλέξω κάτι. Μόλις έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers αλλά τζίφος.Επίσης παρατήρησα ότι όταν το βάζω για φόρτιση δεν αναφέρει πλέον ότι είναι quick charge. 'Εχετε κάποια ιδέα μήπως? Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με όλες αυτές τις χαζομαρίτσες που μου βγάζει κατά καιρούς. Ξέρουμε πότε θα βγει η stable μπας και το στρώσω το κινητό?
Να αναφέρω επίσης ότι το default usb configuration από developer options είναι στο file transfer.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0