Μήπως ξέρει κάποιος από που να πάρω οθόνη για το κινητό; καλήτερα να πάρω με frame ή δεν θα έχω πρόβλημα να την αλλάξω; θα έχω πρόβλημα αν δεν είναι αυθεντική αλλά οεμ;;; σας ευχαριστώ
Αλλαγή οθόνης pocophone f1
-
-
Αυθεντική μόνο από άλλο χαλασμένο, δες στο dragon-tt, έχει καλής ποιότητας ανταλλακτικά..
Δεν ξέρω μήπως ο @geoanto555 έχει κάτι άλλο υπόψη του -
-
Μπορώ να περιμένω... Δεν είναι πολύ σπασμένη ώστε να μην μπορώ να χρησημοποιήσω το κινητό. Σε ευχαριστώ
-
-
Καλησπέρα
Τελικά σωστή οθόνη για το f1 από που παίρνουμε? Σχεδόν παντού βλέπω σχόλια ότι έχει θέμα με την φωτεινότητα και το ghost touching.
Ευχαριστώ -
Εχουμε νέα από που αγοράζουμε οθονη χωρίς πρόβλημα;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έσπασε η οθόνη μου, την πήγα για αλλαγή, πλήρωσα το 50αρικάκι μου και... μια τρύπα στο νερό. Το κινητό έχει μεγάλο πρόβλημα με τη φωτεινότητα, υπερθερναίνεται και σε μια μέρα φουλ χρήσης η μπαταρία φτάνει στο 20% μέχρι το μεσημέρι. Ενώ με την αυθεντική εννοείται πως με έβγαζε ολόκληρη μέρα φουλ χρήση και η φωτεινότητα δούλευε άψογα.
Έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί που να πουλάει αυθεντικές, έστω και μεταχειρισμένες; -
-
Στην αφή δεν έχω πρόβλημα κανένα. Μόνο στο ότι τραβάει πολύ ρεύμα και μου αδειάζει την μπαταρία.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα