[Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Που έχουν πάει οι συντομεύσεις όπως αυτές που κατεβαζαμε κάτω προς τα κάτω την οθόνη?
-
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
Που έχουν πάει οι συντομεύσεις όπως αυτές που κατεβαζαμε κάτω προς τα κάτω την οθόνη?
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Swipe στην δεξιά πάνω γωνία της οθόνης προς τα κάτω
-
Πολλά μπράβο παιδιά... Εξαιρετική, άμεση και επιτυχημένη προσπάθεια!!!!.
Κάτοχος Mi mix 3. Εκτός από την αφή στην Μπάρα του ήχου που δεν λειτουργεί σωστά (αλλά με τα κουμπιά λειτουργεί κανονικότητα), το Android auto(crashαρει),την εφαρμογή την Πειραιώς και ένα mod που βάζεις το ρολόι στην μέση, και το σήμα του κινητού δεξιά (μην το δοκιμάσετε κανείς γιατί μετά σε στέλνει recovery και πρέπει να περάσεις ξανά την ρομ) Όλα λειτουργούν άριστα και ταχύτατα!!!!
Έκανα dirty install από recovery χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και πάλι πολλά ευχαριστώ!!!!
Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οκ, ευχαριστώ και ένα μπράβο στην ομάδα .
Όλα πάνε πολύ καλά σε mi 9t pro και μάλιστα μόνο με τα wipe cash/delvic. Ακόμα και το dolby και το magisc δουλεύουν ρολόι. -
Καλήμερα ...
πρώτα απ´όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ, και μπράβο στην ομάδα για ότι κάνει !!!!
Σε έμενα ενώ στης γυναίκας μου το redmi note 5 είναι οκ... στο δικό μου redmi note 7 σέρνεται.... τι να κάνω ???? περιμένουμε αναβάθμιση διόρθωση ??? -
Kαλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδαΈχω flashάρει την έκδοση miui 12 20.4.28 beta και θέλω να βάλω ξάνά την V11.0.3 pekmixm που είχα?Έχω redmi note 6 pro με antiroll 4.Υπάρχει τρόπος να γίνει ή να το ξεχάσω?
Eυχαριστώ πολύ -
@Sotiris_s
Περίεργο , αν διαβάσεις ποστ για το note 7 δεν φαίνονται τόσο άσχημα τα πράγματα .. δοκίμασε άλλη μια φορά φλας τη ρομ ή wipe cache and dalvik..
@Vaggelisthess
Βάλε οπωσδήποτε ένα screenshot με το "σχετικά με το τηλέφωνο" της ρομ που φοράει η συσκευή σου τώρα , πρέπει να δω ακριβώς τι γράφει ... Θα είναι μαγικό αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο..
Κάτι δε μου κάθεται καλά σ' αυτά που λες ότι έκανες ή κάτι έγραψες λαθος , για ρίξε ένα screenshot και θα βρούμε λύση.. -
Γειά σας όλοι!
Όλα μου πήγαιναν μια χαρά με τη rom, μέχρι σήμερα το πρωί που άρχισε να μη λειτουργεί ο phone dialer της Google.
Δεν ξέρω τι δεν πάει καλά. Κάθε φορά που τον ανοίγω, διακόπτεται η λειτουργία του και μου βγάζει μήνυμα να στείλω αναφορά. Προς το παρόν εγκατέστησα ένα third party dialer, για να κάνω τη δουλειά μου.
Καμμία ιδέα παίδες;Mi 9 lite
Miui 12 - 20.7.23 beta -
Ορίστε..
-
Για το redmi note 8 κάποιο νέο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0