Διαφήμιση

[Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • [Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές

Το χρονόμετρο τρεμοπαιζει σε εσάς?

From my MI 9 Lite via Tapatalk
    • Ο/H ka@ έγραψε:

Θα ήθελα να μάθω τι εννοούμε dirty flash.
      Αλλαζεις miui version.
      Απλά κατεβάζεις, μπαίνεις σε twrp και κάνεις wipe cache, dalvic cache. Αυτό είναι το dirty.
      Μετά κάνεις εγκατάσταση: flash...

Αν δε κάτσει καλά θέλει format data, factory reset και γενικά καθαρή εγκατάσταση.
      Φρόντισε από πριν να έχεις σώσει τα αρχεία σου και να έχεις συχρονισει τους λογαριασμούς σου.
    • Ο/H ka@ έγραψε:

Καλημέρα παιδιά και συγχαρητήρια.

Κάτοχος mi9lite.
      Θα ήθελα να μάθω τι εννοούμε dirty flash.
      Πέρασμα από πάνω χωρίς factory reset

Μέχρι πρότινος αυτό που έκανα για αναβάθμιση , ήταν :
      α) download της rom και
      Ναι

β) άνοιγμα του updater και κατόπιν επιλογή πακέτου αναβάθμισης , οπότε και επέλεγα αυτό που είχα ήδη κατεβάσει.
      Εγκατάσταση από το TWRP

Αν μπορεί κάποιος ας περιγράψει τα βήματα της διαδικασίας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Διαφήμιση
    • [Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές

Το pyxis μου άρχισε ξαφνικά να μη δείχνει τις αναπάντητες.
    • Καλημέρα σε mi 8 lite σε γενικές γραμμές οκ επιβεβαιώνω το θέμα με την ένταση δεν μένουν στην θέση τους με το πλαϊνό πλήκτρο και πολύ βασανιστικά κατεβαίνει η ένταση ,απεναντίας από το μενού και ήχος λειτουργεί καλά ,άλλο δεν εμφανίζετε το μήνυμα κατόχου στο κλείδωμα , λίγο αργεί να βρει το WiFi και με χαλάει λίγο η γραμματοσειρά αλλά θα φτιαχτούν όλα σιγά σιγά ευχαριστούμε πολύ
    • Μου φαινεται πολυ επιθετικο το dark mode του ή ειναι η ιδεα μου? Χαλαει το πως φαινονται καποιες εφαρμογες. Πχ το messenger εχει καλυτερο dark mode implemented απο μονο του.
      Το εκανα disable σχεδον παντου. Θα το ηθελα και τελειως μαυρο, οχι αυτο το γκριζο που σημαινει οτι αναβει και η οθονη. Σε ΜΙ9 Τ PRO αυτα.

Θελει να συνιθισεις λιγο την νεα μεθοδο αλλαγης εφαρμογων. Τα floating apps ειναι λιγο χμμμμ.
    • Ο/H smitsos έγραψε:

Καλησπέρα στην ομάδα!
      Μήπως έχει βάλει κανείς σε mi6?
      Θα σου απαντήσω εγώ, μια που εμάς που έχουμε Mi6 μας θεωρούν παρίες και δεν απαντούν ποτέ...
      Λοιπόν, πέρασα τη ROM με dirty flash από πάνω. Όλα καλά μόνο το γεγονός ότι είχα μόνο τα full screen gestures και δεν μου λειτουργούσαν τα πλήκτρα. Τελικά το έλυσα, βάζοντας εκεί που διαμορφώνεις την λειτουργία των πλήκτρων, τα πλήκτρα μετά ενεργοποιηθηκαν. Με ένα τίμημα - δεν έχω πλέον fiull screen gestures. Και δεν βρίσκω που να τα ενεργοποιήσω. Εγώ δούλευα το τηλ υβριδικά και με τις δύο λειτουργίες.
      Κατά τ άλλα τρέχει μια χαρά με καλή μπαταρία και κανένα πρόβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Syphonen έγραψε:

Ο/H mutunas έγραψε:

καλημέρα. με dirty flash πάνω από την τελευταία 11αρα, όλα πήγαν οκ σε polaris.

έχω ένα θέμα μόνο, με την εφαρμογή της winbank (τράπεζα πειραιώς). Ενώ η εφαρμογή δούλευε μια χαρά με miui 11, τώρα κατά την έναρξη βγάζει ένα μήνυμα σφάλματος για "screen overlay detected". μου βγάζει να πάω στις ρυθμίσεις να το αλλάξω, όμως εκεί που με πάει, δεν υπάρχει η εφαρμογή.

στο συγκεκριμένο μενού απενεργοποίησα την επιλογή για όλες τις εφαρμογές που είχε, αλλά δεν άλλαξε κάτι...

επίσης έκανα εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, αλλά και διαγραφή και εκ νέου εγκατάσταση, χωρίς να λυθεί το πρόβλημα

καμιά ιδέα;
      Παρομοίως, έχω το ίδιο θέμα
      Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μόνο όταν κάνεις επανεκκίνηση την συσκευή ανοίγει κανονικά το winbank αλλά άμα το κλείσεις και το ανοίξεις ξανά τα ίδια. Μόνο με επανεκκίνηση ξανά λειτουργεί
    • Σε RN7 επανεκκινηση χωρις λογο η συσκευη.
      Επισης η αυτοματη φωτεινοτητα δε βλεπω να λειτουργει σωστα. Και στο lockscreen επανω αριστερα μπερδευεται η ωρα με το ονομα παροχου.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ο/H drillerkiller έγραψε:

Θα σου απαντήσω εγώ, μια που εμάς που έχουμε Mi6 μας θεωρούν παρίες και δεν απαντούν ποτέ...
      έχεις σκεφτεί ότι πιθανότατα δεν έχουν πολλοί τη συσκευή πια για να γράφουν;
      Εσύ που την έχεις ακόμα είσαι ο πλέον ειδικός για να απαντήσει και μπράβο σου που το έκανες.

Από τη συμμετοχή των μελών του ζει ένα φόρουμ...
    • Ο/H drillerkiller έγραψε:

Θα σου απαντήσω εγώ, μια που εμάς που έχουμε Mi6 μας θεωρούν παρίες και δεν απαντούν ποτέ...Λοιπόν, πέρασα τη ROM με dirty flash από πάνω. Όλα καλά μόνο το γεγονός ότι είχα μόνο τα full screen gestures και δεν μου λειτουργούσαν τα πλήκτρα. Τελικά το έλυσα, βάζοντας εκεί που διαμορφώνεις την λειτουργία των πλήκτρων, τα πλήκτρα μετά ενεργοποιηθηκαν. Με ένα τίμημα - δεν έχω πλέον fiull screen gestures. Και δεν βρίσκω που να τα ενεργοποιήσω. Εγώ δούλευα το τηλ υβριδικά και με τις δύο λειτουργίες.
      Κατά τ άλλα τρέχει μια χαρά με καλή μπαταρία και κανένα πρόβλημα.
      Καλησπέρα. Έχεις κάποιο πρόβλημα με τις τράπεζες ή αυτά που έχουν αναφέρει οι υπόλοιποι;
    • Διαφήμιση
    • Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση θα περιμένω λίγο τότε να στρώσει το πράγμα δεν το έχω και πολύ με τα πειράγματα, νασαι καλά!