[Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Φυσικά και όχι. Ιδέα σου είναι. Η κατανάλωση είναι ανεξάρτητη από τη φόρτιση.
Λογικά πάντα σκεπτόμενος: πώς θα μπορούσαν να συνδέονται αυτά; Με ποια παράμετρο;
Μπορείς σε παρακαλώ να το τσεκάρεις και εσύ; -
Θα το δω.
Απλά αυτό που αναφέρει και ο @geoanto555: αν δε βιάζεσαι άσε το σε 5v 2A. Να φορτίσει κανονικά... -
-
Καθαρά δική μου παρατήρηση, μπορώ να το επιβεβαιώσω, με φορτιστές 5V-1A άντε το πολύ 5V-2A έχω καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία και πλέον συνήθως χρησιμοποιώ έναν 5V-1A...γιατί γίνεται, δεν έχω ιδέα
-
Δυο θεματακια,το πρωτο ,το αλφαβητο στην αναζήτηση επαφων ειναι στα αγγλικά και οτι γραμμα κιαν πατησω παει στο τελος των επαφων.επισης το νεο κοντρολ για τις ειδοποιήσεις,συντομευσεις,οταν ειμαστε σε καποιοα εφαρμογή δεν μπορω να την εμφανισω με πατημα κ συρσημο κατω.αν υπαρχει λυση στα δυο αυτα θεματα ευπροσδεκτη.
-
@stauros2653
το πρώτο που ρωτάς πιστεύω θα διορθωθεί στις επόμενες rom.
Για το το δεύτερο
με σύρσιμο στην πάνω αριστερή μεριά θα σου εμφανίσει τις ειδοποιήσεις..
ή αλλιώς υπάρχει η επιλογή να απενεργοποιήσετε το control center. Βρίσκεται στο Προβολή-Γραμμή κατάστασης - use control center.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Όσον αφορά για την εκφόρτιση της μπαταρίας με νορμαλ χρήση αν η φόρτιση έγινε με ταχυφορτιστή ή με νορμαλ φορτιστή, η δική μου θεωρία είναι ότι ίσως είναι λογικό αυτό που λένε και η παρατήρηση που έχουν κάνει οι προλαλήσαντες (την οποία παρατήρησα κι εγώ κάποιες φορές). Και η δική μου άποψη είναι ότι ίσως με την ταχεία φόρτιση όταν γεμίζουν οι κυψέλες της μπαταρίας από το παραπάνω ρεύμα να μην "γεμίζουν" σωστά και λόγω αυξημένου ρεύματος να δίνουν το 80-90% ως πλήρη φόρτιση τους για την προστασία τους κιόλας..
Υ.Γ: Αυτό μου θυμίζει το βράσιμο του νερού σε φούρνο μικροκυμάτων (που βράζει γρηγορότερα) σε σχέση με το βράσιμο σε ένα γκαζάκι ή στην εστία κουζίνας (που βράζει πιο αργά), ωστόσο από το φούρνο μικροκυμάτων κρυώνει πιο γρήγορα από ότι στις άλλες δυο περιπτώσεις.. Όσο πιο γρήγορα δώσεις ενέργεια σε κάτι σε μικρότερο χρόνο, τόσο πιο γρήγορα θα αφαιρεθεί.. -
Ο/H aeriko7475 έγραψε:
Όσο πιο γρήγορα δώσεις ενέργεια σε κάτι σε μικρότερο χρόνο, τόσο πιο γρήγορα θα αφαιρεθεί..
Ο ρυθμος απόδοσης ενέργειας στο περιβάλλον είναι ανεξάρτητος από το τρόπο που αποκτήθηκε η ενέργεια αυτή. -
Χαιρεται . Με την σειρά μου και γω να πω ,πέρα από την παρατήρηση με την αύξηση της έντασης του ήχου ,κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως η μνήμη ram ,από εκεί που είχα 3 gb με τις άλλες dev ,τώρα έχω 2,3-2,5εχει πέσει και στα 1,9 ελεύθερα ,με τις ίδιες εφαρμογές . Υ.γ. : η τον περάστηκε με dirty flash πάνω από την τελευταία dev σε mi9tpro.
-
Σε πολλές εφαρμογές πάντως υπάρχει θέμα με το overlay μακάρι να φτιαχτεί σε επόμενα update γιατί είναι σπαστικό .
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Σε μι9 τ προ παρατήρησα ότι στην ρύθμιση της μπαταρίας ΔΕΝ ανταποκρίνεται ο χρόνος στον πραγματικό από την τελευταία ώρα φόρτισης. Κάνω λάθος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0