Εντελώς ενημερωτικά: Πέρασα την mi-globe σε ένα Mi8. Τεραστίως ελαττωματική, ΜΗΝ τη δοκιμάσετε!!!
[Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H xtolicc έγραψε:
η μνήμη ram ,από εκεί που είχα 3 gb με τις άλλες dev ,τώρα έχω 2,3-2,5εχει πέσει και στα 1,9 ελεύθερα ,με τις ίδιες εφαρμογές .
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
ρύθμιση της μπαταρίας ΔΕΝ ανταποκρίνεται ο χρόνος στον πραγματικό από την τελευταία ώρα φόρτισης.
-
Λοιπόν τελικά δεν είναι ιδέα μου.
Όταν φορτίζω το κινητό με ταχυφορτιστη στις 18.00 το κινητό φτάνει στο 3-5%.
Χτες το έκανα φόρτιση με έναν παλιό φορτιστή 1Α, και αυτή την στιγμή έχω 37% (23:00 το βραδυ σχεδόν).
Εννοείται με ακριβώς την ίδια καθημερινή χρήση.
Είναι τεράστια η διαφορά. -
Διάφορα μπορεί να έχει, αλλά σε καμία τόση που περιγράφεις.
Και πόση ώρα έκανε να φορτίσει που το δοκίμασες; Φαντάζομαι φόρτιζες 5V 1A, στα 5W δηλαδή. -
Δεν έχω ιδέα τι φορτιστής είναι, ένας απλός για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δεν ξέρω πόση ώρα έκανε να φορτίσει το έβαλα το βραδυ.
Η διαφορά είναι τεράστια -
Καλημερα
Για ποιον λόγο μαυρίζει η status επάνω όταν ανοίγω τον Chrome.
Στην κεντρική οθόνη είναι άσπρη αλλά όταν τον ανοίγω μαυρίζει -
Dark mode ανενεργό;
-
Ενεργό... Αλλά την έχω κλείσω αυτή.
Σε άλλες εφαρμογές δουλεύει κανονικά
Chrome και Adobe reader μαυρίζουν.
Δεν το κάνει σε όλες τις εφαρμογες -
Πρόβλημα στις εφαρμογές είναι. Θα φτιάξει...
-
-
Επίσης να προσθέσω ότι στα μηνύματα - ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - κατάσταση χωρητικότητας μηνυμάτων δεν λειτουργεί.. το πατάω και δεν κάνει τίποτα..
-
Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0