[Miui 12 20.4.27/4.30] Διανομή των πρώτων MIUI 12 - XTRV ROM για 26 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H jimakos234 έγραψε:
Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα).
-
Καλημέρα σε όλους
Είναι εύκολο να επιστρέψω σε 11 , θέλει απλά φλας η θέλει κ φορμάτ;;; -
-
Ο/H PetFan έγραψε:
Ο/H jimakos234 έγραψε:
Nα προσθέσω οτι στο ρολοι βλεπω την ημερομηνια με τον μηνα μπροστα απο την ημερα, σαν πχ την αμερικη. Δεν μπορω να πω οτι βοηθαει. και στο lock screen το ιδιο, χωρις να μπορω να το αλλαξω(εχω βαλει Εnglish - united states σαν γλωσσα Και τοποθεσια Ελλαδα).
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καθαρά δική μου παρατήρηση, μπορώ να το επιβεβαιώσω, με φορτιστές 5V-1A άντε το πολύ 5V-2A έχω καλύτερα αποτελέσματα στην μπαταρία και πλέον συνήθως χρησιμοποιώ έναν 5V-1A...γιατί γίνεται, δεν έχω ιδέα
-
Βρηκα και ένα άρθρο που μοιάζει να εξηγεί λογικά την διαφορά της διάρκειας της μπαταρίας ανάλογα με τον τύπο φόρτισης της . Fast charging vs slow charging – which is better? – The T3CH Corner
-
-
καλησπερα για mix3 5G υπαρχη room ελληνικο
-
Υπήρχε, αλλά όχι πια...
Πήγαινε στο xiaomi eu και κατέβασε την αντίστοιχη:
xiaomi.eu_multi_MIMix35G_V10.3.17.0.PEMCNXM_v10-9
Είναι και η τελευταία.
Τώρα αν θέλεις official global ή eea κατέβασε την αντίστοιχη από τις επίσημες σελίδες της Xiaomi...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0