Δεν ξέρω. Λάθος ένδειξη.
Δοκίμασε καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμισης.
Δοκίμασε καθαρισμό των δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμισης.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούWho is Eddie?Ο/H gkalen έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΟΥΣ" .. XTRVαδες..![]()
EDDIE IS HERE
............................ AND WE WILL NEVER SURRENDER ..
DOWNLOAD GR EDDIE XTRV BOOTANIMATION
Sendspace.com Mobile File
EDIT..
ENJOY !!!
Με κάλυψες σε μεγάλο βαθμό απλώς μου άρεσε να κάνω τις αναβαθμίσεις μέσω του updater... Τώρα που το γνωρίζω θα τις κάνω χειροκίνητα πλέον.Ο/H gkalen έγραψε:
@sppoulis
Το έχω ξαναδεί αυτό στο mi 8 lite το δικό μου , τώρα το έχει το ξαδερφάκι μου ..
Μέσω updater αν πάει να γίνει αναβάθμιση το τηλέφωνο τελειώνει , δε ξανανοιγει χωρίς factory reset κ.λ.π...
Επειδή έκανα κάποιες δοκιμές αλλά λύση δε βρηκα , συνεχώς με update από τον updater τρώει σκάλωμα και τέλος ..
Από τότε λοιπόν οι αναβαθμίσεις μας γίνονται μόνο χειροκίνητα σε αυτή τη συσκευή ..
Αν και προσωπικά γουστάρω τον κλασικό χειροκίνητο update , δε κάνω μέσω updater , έτσι και ο ξάδερφος πλέον επειδή γουστάρει κι αυτός manually σταμάτησε τις αναβαθμίσεις από τον updater ..
Αυτό συνέβαινε από τη miui 11 εννοείται , αλλά επειδή δεν το είχα δει πουθενά δεν το σχολίασα ποτέ...
Edit
Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι σε όλα τα dipper ή platina ισχύει το ίδιο , απλως το αναφέρω ότι συμβαίνει και σε platina ..
Edit 2
Για να μη το κουράζουμε , απλώς μη ξανά ασχοληθείς με τον updater εκτός απο το να κατεβάσεις τη Ρομ ..