Διαφήμιση

Redmi Note 8 Pro : Πρόβλημα στην ταχύτητα των Δεδομένων

• Redmi Note 8 Pro : Πρόβλημα στην ταχύτητα των Δεδομένων

Καλημέρα παιδιά,

Πρώτη μου φόρα στο φόρουμ και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την συσκευή.

Έχω παρατηρήσει οτι όταν ανοίγω τα δεδομένα και παρόλο που γράφει 4g η ταχύτητα που κατεβάζω είναι απελπιστικά αργή. Έχω την εφαρμογή του speedtest και παρατηρω οτι ορισμένες φορές παίζει να κάνω download με 0.3 mbps.

Γνωρίζω οτι αγόρασα κινητό χωρίς την 800αρα μπαντα, αλλα και πάλι δεν δικαιολογείται τέτοια ταχύτητα. Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη(ανατολικά) και παρατηρώ οτι ακόμα και στο να ακούω ράδιο μέσω δεδομένων μπορεί να κοπεί γιατι δεν κατεβάζει τόσο γρήγορα.
      Είμαι με Cosmote
      Έχει κανείς σας ποτέ το ίδιο θέμα?

Πριν μου δώσετε κάποια συμβουλή να σας πώ τι πράγματα έχω τσεκάρει.

1) Δεν είναι θέμα sim. Έβαλα την SIM σε άλλες συσκευες και στα τεστ μου βλέπω πολυ μεγάλη διαφορα στο Download. Σε Galaxy s10 έπιανε μεχρι 100mbps , ενώ σε τηλέφωνο Redmi 6 και πάλι η ταχύτητα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
      2) Πήγα ενα ταξίδι γερμανία προ καραντίνας και εκεί είχα καλύτερες ταχύτητες.
      3) Έκανα ρεσετ τα network settings και δεν άλλαξε τίποτα.

Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι που δεν είναι σταθερό και σε κάποιες στιγμές δεν μπορώ ουτε στο gps να ψαξω τοποθεσία.
      Προσπαθώ μήπως βρώ μια λύση πριν το στείλω πίσω. Έχω την συσκευή 5 μήνες αλλα λόγω καραντίνας (συνέχεια wifi) δεν ένιωθα τοσο πολύ το θέμα. Στις αρχές του έτους δεν δούλευα τόσο τα δεδομένα και δεν το είχα παρατηρήσει.

Αν έχετε κάποια συμβουλή θα το εκτιμούσα.
      Ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Ο/H K_A_R_A_S έγραψε:

Γνωρίζω οτι αγόρασα κινητό χωρίς την 800αρα μπαντα,
      Από πότε δεν έχει την Β20 το begonia;
      Από πού το πήρες; Είναι κινέζικο;
    • Το είδα στο gsmArena. Εχω καιρο να ασχοληθώ η αλήθεια είναι γιατι το χρησιμοποιώ μονο για βασικές δουλείες.

Επισυνάπτω screenshot, ίσως έχω κάνει και Λάθος , οπότε να ειστε επιεικής μαζί μου.

Απο σκρουτζομάγαζο το πήρα.
    • Διαφήμιση
    • Όλα καλά φαίνονται και έχεις και τη Β20.
      Τώρα στο θέμα σου: δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο έχεις θέματα... Δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως διορθωθεί;
      Επίσης στις ρυθμίσεις έχει επαναφορά δικτύων και bt. Δοκίμασε αυτό θα έλεγα για αρχή.
    • @K_A_R_A_S
      Συσκευή M1906G7G άρα έχεις σίγουρα Β20.

Αργή ταχύτητα έχεις και στις 2 θέσεις SIM;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Όλα καλά φαίνονται και έχεις και τη Β20.
      Τώρα στο θέμα σου: δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο έχεις θέματα... Δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως διορθωθεί;
      Επίσης στις ρυθμίσεις έχει επαναφορά δικτύων και bt. Δοκίμασε αυτό θα έλεγα για αρχή.
      Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
      Έκανα ξανα επαναφορά των δικτύων (αυτη την φορα και το bt, τις αλλες δεν το έκανα) και σίγουρα θέλω λίγο χρονο γιαν αδω τα αποτελέσματα. Μεχρι στιγμής μεσα σε 10 λεπτά πήρα αυτα τα δυο διαφορετικά αποτελεσματα στο ίδιο ακριβώς σημειό.

Αν δω και συνεχίζει θα κάνω και πλήρης επαναφορά εργοστασιακών.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

@K_A_R_A_S
      Συσκευή M1906G7G άρα έχεις σίγουρα Β20.

Αργή ταχύτητα έχεις και στις 2 θέσεις SIM;
      Όχι έχω μόνο μια κάρτα.
      Παίζει στο 2 slot να τραβάει καλύτερα να το δοκιμάσω?
    • Ο/H K_A_R_A_S έγραψε:

Όχι έχω μόνο μια κάρτα.Παίζει στο 2 slot να τραβάει καλύτερα να το δοκιμάσω?
      Κάνε μια δοκιμή.
      Μπάς και.

Εγώ μένω Δυτική Θεσσαλονίκη. Cosmote.
      Η συσκευή δουλεύει πολύ γρήγορα με 4G.
      Αλλά στην περίπτωση σου δεν μιλάμε για αργό ή γρήγορο. Μιλάμε για πρόβλημα...γιατί το 1mbps είναι σίγουρα πρόβλημα.

Εάν δεν βρείς λύση με φυσιολογικές μεθόδους, τότε πάς για επαναφορά εργοστασιακών πρίν το στείλεις πίσω.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Όλα καλά φαίνονται και έχεις και τη Β20.
      Καλημέρα , μετα απο την επαναφορά του δικτύου είδα ξανά το ίδιο θέμα. Παραθέτω screenshot.

Σήμερα θα κάνω και επαναφορά εργοστασιακών και θα ξαναδοκιμάσω.

ΥΓ: Σκέφτηκα μηπως είναι θεμα περιοχής αλλα και πάλι νομίζω είναι υπερβολικο. Η καταγραφη έγινε περιοχή Μαρτίου Θεσσαλονίκη
    • Η κάρτα που χρησιμοποιείται είναι κομμένη με το χέρι είναι παλιά;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H K_A_R_A_S έγραψε:

ΥΓ: Σκέφτηκα μηπως είναι θεμα περιοχής αλλα και πάλι νομίζω είναι υπερβολικο. Η καταγραφη έγινε περιοχή Μαρτίου Θεσσαλονίκη
      H ταχύτητα είναι αστεία. Δεν υπάρχει περιοχή στην Μαρτίου με τόσο κακή λήψη (Το πατρικό μου είναι Δελφών με Μπότσαρη οπότε την επισκέπτομαι αρκετά συχνά την περιοχή. Δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες αλλά το 0,5mbps δεν είναι ταχύτητα, είναι βραδύτητα).

Άλλαξες θέση την SIM; Κάνε μια δοκιμή.

Μετά επαναφορά.
      Εάν δεν στρώσει, πίσω για επισκευή και ο Θεός βοηθός.
      Εγώ πριν το στείλω πίσω θα έβαζα και μια άλλη SIM (κάποιου γνωστού που είναι σχετικά καινούρια) για να κάτω ένα ακόμα τσέκ.

Από ποιο Skroutzoμάγαζο το αγόρασες αν επιτρέπεται;