Οι εντυπώσεις μου από την τελευταία αναβάθμιση σε android 11 δεν μου είναι ευχάριστες.
Μέχρι στιγμής κάτι καλύτερο/θετικό σε σχέση με πριν δυστυχώς δεν βρέθηκε μπροστά μου.
Καθυστέρηση στην επανεκκίνηση η πρώτη διαπίστωση.
Η δεύτερη [ χειρότερη απ΄όλες ] ότι είχα δυο τουλάχιστον επανεκκινήσεις εκ του μηδενός, μια κάποια στιγμή που πήγα να ανοίξω το viper , μια δεύτερη στο άνοιγμα της διαχείρισης αρχείων. Hard restart απ το καλό..!!!!...
Τρίτη κακή διαπίστωση σήμερα, κατά την χρήση χαρτών για πλοήγηση γονάτισε το σύμπαν φίλοι μου, όπως σέρνεται pc με windows με μνήμη 1gb και μονοπύρηνο επεξεργαστή. Πήγα να ανοίξω ταυτόχρονα app τράπεζας και όλα σε slow motion !!!!
Από όσο ξέρω η xtrv δεν πειράζει το arb και το σύστημα και μπορείς άνετα να γυρίσεις σε προηγούμενες xtrv χωρίς να περιμένεις προβλήματα...
Αλλά θέλει καθαρή εγκατάσταση.
Από όσο ξέρω η xtrv δεν πειράζει το arb και το σύστημα και μπορείς άνετα να γυρίσεις σε προηγούμενες xtrv χωρίς να περιμένεις προβλήματα...
Αλλά θέλει καθαρή εγκατάσταση.
Καλησπέρα, λίγο άσχετη ερώτηση αλλά κατέβασα xtrv 11.0.8 στο note 9s και τα εικονίδια εφαρμογών όπως messenger, instagram κλπ ήταν πολύ περίεργα και διαφορετικά σε σχέση με την global version, αυτό ισχύει γενικά στις xtrv?
Τώρα γύρισα πίσω σε global version, αλλά πχ όποιο θέμα κι αν εφάρμοζα από τα deafault, τα εικονίδια θύμιζαν τις παλιες εκδώσεις του messenger πχ, ή του playstore κλπ, δηλαδή δεν ήταν ίδια με τα εικονίδια της global version (οι stock εφαρμογες του miui ηταν ίδιες όμως), αν την ξανακατεβάσω θα στείλω σκρινσοτ
Αυτό για τα εικονίδια που είχα πει πιο πάνω, το messenger και το facebook δεν εχουν αυτα τα εικονίδια στην global εκδοση και ανεξαρτητα το θεμα που εχω, αυτα παραμενουν ετσι...