βγαζω φωτο σχετικα κοντα 80 εκατοστα με 1 μετρο...και ολη φωτο βγαινει θολη εκτος απο το
κεντρο εκει που εστιαζω δηλαδη...τι κολπο ειναι αυτο παλι?
κεντρο εκει που εστιαζω δηλαδη...τι κολπο ειναι αυτο παλι?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδε καταλαβα ...τι να αλλαξω?Ο/H amavroudis έγραψε:
Δες στις ρυθμίσεις να το αλλάξεις.
Απλά καθαρίζει την εστία και το άλλο bokeh.
αυτο που λες εχει σχεση με την εκθεση , οχι με την εστιασηΟ/H amavroudis έγραψε:
Αυτό αλλάζεις. Που θα εστιάζει...
Spot ή frame εστίαση.
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Κοντινες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις . Μονο στο κεντρο του καδρου εχεις sharpness.Ολο το υπολοιπο ειναι θολο.
Σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις σου. Μιλάμε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η πρώτη θέση στο dxomarkΟ/H foxy4270 έγραψε:
o φακος εχει θεματα...ισως να ειναι και θεμα software.Κοντινες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις . Μονο στο κεντρο του καδρου εχεις sharpness.Ο/H tacolla έγραψε:
Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω
1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς.
2) ουδέποτε με ενόχλησε η μικρή καθυστέρηση στην επεξεργασία των φωτογραφιών
3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips
4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με πολύ χρήση (πάνω από 7 ώρες sot, πάνω από 3 ώρες κλήσεων)
5) για νυχτερινές λήψεις με μικρή διαφορά καλύτερη η gcam
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Ολο το υπολοιπο ειναι θολο.
δεν υπαρχει ρυθμιση στο αυτοματο τραβαω.Ο/H tacolla έγραψε:
Σίγουρα κάνεις κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις σου. Μιλάμε για εκπληκτικές φωτογραφίες. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η πρώτη θέση στο dxomarkΟ/H foxy4270 έγραψε:
o φακος εχει θεματα...ισως να ειναι και θεμα software.Κοντινες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις . Μονο στο κεντρο του καδρου εχεις sharpness.Ολο το υπολοιπο ειναι θολο.Ο/H tacolla έγραψε:
Καλημέρα σας, μετά από 15 περίπου μέρες χρήσης του κινητού (mi note 10 pro) έχω να πω τα παρακατω
1) εκπληκτικές λήψεις φωτογραφιών, σε τέτοιο σημείο που ενώ είμαι χρήστης dslr, δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να κουβαλάω μαζί μου φωτογραφική και φακούς.
3) η οθόνη είναι όλα τα λεφτά, προέρχομαι βέβαια από το mi note 3, που είχε απλή αλλά καλή ips
4) η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με πολύ χρήση (πάνω από 7 ώρες sot, πάνω από 3 ώρες κλήσεων)
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Είναι θέμα φακού έτσι λειτουργεί,δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,το έχουν αυτό το θεματακι οι μεγάλοι αισθητήρες, κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το s20 plus όπως έχω δει από το νήμα του ανάλογα παράπονα.Ο/H foxy4270 έγραψε:
δεν υπαρχει ρυθμιση στο αυτοματο τραβαω.Ο/H tacolla έγραψε:
o φακος εχει θεματα...ισως να ειναι και θεμα software.Κοντινες φωτογραφιες δεν μπορεις να βγαλεις . Μονο στο κεντρο του καδρου εχεις sharpness.Ολο το υπολοιπο ειναι θολο.Ο/H tacolla έγραψε:
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Παραδειγμα εστιαση στο κουτι με σοκολατα.
Μονο στο κεντρο εχει βγει εσταισμενο το καδρο. Και πισω ειναι θολο και μπροστα το πληκτρολογιο θολο
foc1 by foxy4270, on Flickr