ο φακος ειναι απο πατο μπουκαλιου?Ο/H tacolla έγραψε:
Μην προσπαθείς να με πείσεις.
Ούτε τον εαυτό σου δεν πείθεις φίλε μου.
Είναι κακές φωτογραφίες.
Πουλα το και ξεκουμπισου απο εδώ.
Πάνε πάρε HTC, LG, ή όποια άλλη βαλουτα νομίζεις ότι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.
Οι ειδικοί το έβαλαν στην Πρώτη θεσηκαι μετά από 5 μήνες είναι στην όγδοη θέση.
Αλλά είπαμε, εσύ ξέρεις καλύτερα.
Και το αποδεικνύεις κιόλας, χαχαχαχαχα
Φωτογραφίες με το Mi Note 10
-
-
Ρε παιδιά , ξεκοληστε λίγο.
Οκ σε κάποιους αρέσει κ σε κάποιους όχι άλλα μην το παιρνετε προσωπικά.
Πιστεύω ότι έχει κάποιες ιδιαιτερότητες το tucana αλλά θα στρώσει με τον καιρό.
Να πω την αλήθεια ούτε εγώ συνάντησα αυτό που λέει ο @foxy4270 αλλά δεν έχω και την εμπειρία στην φωτογραφία.
Θα παρακαλέσω να μην το συνεχίσετε γιατί υπάρχουν κάποιοι κανόνες και πρέπει να τους ακολουθούμε.
Να μην κάνουμε άλλη προειδοποίηση...κανονίστε. -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Ο/H tacolla έγραψε:
Την καλύτερη μηχανή να έχεις, με τον καλύτερο φακό, μπορείς να τραβήξεις λάθος φωτογραφία.
Και εκεί που έδωσες 10 χιλιάδες ευρώ για να πάρεις dslr με φακό στα 2,8, να βγάλεις καλύτερη φώτο με μια Kodak 5mp που ειχες πάρει πριν 10 χρόνια.
Φυσικά δε φταίει η μηχανή αλλά ο φωτογράφος.
To mi note 10 εχει απαραδεκτο Lens flare ...ενω το htc δεν εχει τιποτα.
Και τις δυο τις εβγαλα εγω οπως και δεκαδες αλλες ...αρα δεν φταιει ο φωτογραφος.
Μαντεψε τωρα ποιο κινητο φταιει..
Μήπως,ο foxy φοράει tempered glass στους φακούς..;Είχα κι εγώ θέμα με flare, μέχρι που το έβγαλα και σώθηκα!
-
-
Επίσης κάποιος που ισχυριζεται ότι ξέρει απο φωτογραφιες , θα μπορούσε εαν έψαχνε το MI Note 10 , και έκανε λήψεις είτε ημέρα , είτε βράδυ να παει στις ρυθμίσεις Pro και να αλλάξει ταχύτητα , και ευαισθησία. Απλά μαθήματα φωτογραφικής τέχνης. Τα υπόλοιπα είναι όπως ΄ςχουν γράψει αρκετοί. Πριν αγοράσεις ψάχνεις για λίγο μετά την κυκλοφορία. Εκτός και εαν θέλει κάποιος σε όλα auto, οπότε παίρνει οποιοδήποτε τηλεφωνο μεχρι 64ΜΡ.
αυτά προς το παρόν -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Είναι σαφές ότι το realme δεν εχει την δυνατοτητα να γραψει στο βαθος πεδίου που έχει γράψει το Mi Note 10
Το γεγονος οτι το Μι Νοτε 10 εμφανιζει εντονο Lens flare κοντρα σε εντονο φως τη νυχτα ...παραμενει αδιαμφισβητητο.
Αυτο συμβαινει ειτε τραβηξεις Manual, 108, αυτοματο παντου.
Εχει να κανει με το anticoating protection που χρησιμοποιειτε στο φακο.
Αμα ειναι της πλακας , αυτα ειναι τα αποτελεσματα -
-
Άλλο πρόβλημα εκτός απ τη μη χρήση 5χ και μακρο κάμερας στο βίντεο παρατήρησες;
-
Ο/H tacolla έγραψε:
Άλλο πρόβλημα εκτός απ τη μη χρήση 5χ και μακρο κάμερας στο βίντεο παρατήρησες;
Στην φωτογραφία είτε θα πρέπει να κανείς ζουμ χειροκίνητα για να σου βγάλει επιλογές, είτε από το pro mode οπου διαλεγεις φακο, στο χειροκινητο να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν αλλαζει τον φακο, λογικα θα τον αλλαζει γιατι δεν χανει σε ποιοτητα
Τώρα στο βιντεο, μονο χειροκίνητα το Χ5 και πάλι χωρίς να ξέρω να σου πω αν τραβάει με τον Χ5 φακό
Αυτά για την ώρα
Συγνώμη που δεν βάζω τέλειες αλλά τα έχει παίξει το πληκτρολόγιο!!!!!Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Επίσης κάποιος που ισχυριζεται ότι ξέρει απο φωτογραφιες , θα μπορούσε εαν έψαχνε το MI Note 10 , και έκανε λήψεις είτε ημέρα , είτε βράδυ να παει στις ρυθμίσεις Pro και να αλλάξει ταχύτητα , και ευαισθησία. Απλά μαθήματα φωτογραφικής τέχνης. Τα υπόλοιπα είναι όπως ΄ςχουν γράψει αρκετοί. Πριν αγοράσεις ψάχνεις για λίγο μετά την κυκλοφορία. Εκτός και εαν θέλει κάποιος σε όλα auto, οπότε παίρνει οποιοδήποτε τηλεφωνο μεχρι 64ΜΡ.
αυτά προς το παρόν
Ο/H dhmlaz έγραψε:
foxy4270 επειδή κάνεις το γνώστη για φωτογραφίες και coatings,,, θέλεις να μας πεις ότι και τις δύο συσκευές τις είχες στιμενες στο ίδιο σημείο με ίδια γωνία λήψης; Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος αυτών πού γράφεις
Ελπιζω να σε καλυψα. Εσυ προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι τα λεφτα που εδωσες πιασανε τοπο?
Οριστε και τα δειγματα απο δυο διαφορετικα σκηνικα
κε10 by foxy4270, on Flickr
mi note_a by foxy4270, on Flickr
-
Foxy μη βάζεις το όνομα μου στο στόμα σου σε παρακαλώ.
Οι ειδικοί έχουν γράψει. Smartphone Reviews - DXOMARK
Εσύ συνεχίζεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα