να ρωτησω κατι βρηκα πωλητη στο εβαυ με 30 ευρω το ξεκλεδωνει με teamviewer μεσω flash with out authority ?αξιζει?το να το στειλω αθηνα σε μαγαζι που δεν ξερω με προβληματιζει ,και δεν με ειπαν τιμη και μολις με εφεραν 1 mi 9 se με χαλασμενη οθονη οποτε εχω 2 οψιον να τα φτιαξω και τα 2 αλιως κραταω το 1 σαν ανταλακτικα
Δεν είναι χαλασμένο, απλά θέλει ειδικό λογαριασμό για να περάσει fastboot rom, αν δεν θες να ασχοληθείς, αλλάζεις μητρική και κρατάς το άλλο για ανταλλακτικά...
οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει απλα επειδη ειναι το 3 mi 9 se που χαλει ο μικρος καποια στιγμη θα φτιαχτουν ολα αν βρω καταστημα σε βορειο ελλαδα να αναλαβει και τα 3 προς το παρον κλεινω στο πωλητη ebay με teamviewer που θα το ξεκλιδωσει αυτος και γω θα ειμαι ησυχος
παιδια το εκανα μονος βρηκα το μαιλ του προηγουμενου κατοχου και password το εκανα unlock bootloader και φλασαρα νεα ρομ,τωρα εχω μια ερωτηση εβαλα στο mi acount τα δικα μου στοιχεια και θελω να ρωτησω κατι αν θελω στο μελλον να το κλειδωσω το bootloader με ποια στοιχεια το κλειδωνω με τα δικα μου η με του προηγουμενου κατοχου που τον ξεκλειδωσα?
Με το λογαριασμό που ξεκλειδωσες πάλι τώρα.
Για να βάλεις το δικό σου θέλει να βγάλεις το παλιό λογαριασμό από το τηλέφωνο και το τηλέφωνο από το παλιό λογαριασμό και να κλειδώσεις.
Μετά ξεκινάς να ξεκλειδωσεις με το δικό σου λογαριασμό και περιμένεις... Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
Καλό είναι όταν κάνουμε ξεκλείδωμα του bootloader να γίνεται με mi account αυτού που θα το χρησιμοποιεί, ώστε αν μπει λάθος ρομ και κατά λάθος κλειδώσει ξανά ο bootloader να μπορείς αμέσως να ξανά ξεκλειδώσεις.
Αν ξεκλειδώσεις, κάνεις αποσύνδεση (sign out) το mi account και βάλεις άλλο, αν κλειδώσει δεν μπορεί να ξεκλειδώσει...και πάει για άνοιγμα πλάτης και test point...