[Miui 12 20.6.4] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 22 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Σε λίγο δοκίμασε να πας στον Updater και κάνε Έλεγχο Ενημέρωσης.
Μόλις σου βρει νέα αναβάθμιση επέλεξε να στην κατεβάσει και να την κάνεις εγκατάσταση.
Πες μου αν είναι οκ.... -
MIUI_ART,
ΔΙΟΡΘΏΘΗΚΑΝ και τα δυο προβλήματα. Και η ενημέρωση και το boot animation. Πιστεύω ότι η ομάδα που υποστηρίζει την εξέλιξη και την ενημερωση των προγραμματων λειτουργίας κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης θέλω να προτείνω στα μέλη της ομάδας να ανεβάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, λύνονται άμεσα. Με την υπόδειξη απο MIUI_ART, τι να κάνω και πως ώστε να δει που υπάρχει το πρόβλημα με το ΜΙ ΝΟΤΕ 10 , ΔΙΝΟΝΤΑς ΤΟΥ τα στοιχεία μετά απο δύο ώρες λύθηκε το πρόβλημα και αποκαταστάθηκε η λειτουργία όπως την ήθελα , αφού επιθυμούσα η συσκευή να ανταποκρίνεται σύμφωνα με τις λειτουργίες της.
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Κυριος Στα ΑΒ και στα Mc Donald
-
-
Ο/H CodeFox έγραψε:
Άρα εκτός απο custom roms η αγορά νέου κινητού ειναι μονόδρομος...
-
@dhmlaz
Μπράβο σου...
Τώρα μπορείς να χαρείς την συσκευή σου.
Επειδή έχουμε ελάχιστες συσκευές διαθέσιμες μερικές φορές δεν μπορούν να λυθούν τα προβλήματα με τυφλές επεμβάσεις, και χρειάζεται η συνεργασία με τα μέλη μας.
Με τις κατάλληλες κινήσεις είναι εύκολο να λύσουμε κάποια από αυτά.
Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε...
Αυτός είναι και ο στόχος της κοινότητάς μας... -
-
Ο/H greekdevil έγραψε:
είναι πάρα πολύ καλή(ROM)!
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
-
-
Ο/H c3250nik έγραψε:
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H c3250nik έγραψε:
Για τον ΑΒ ομως, όπως κ στην Alpha Bank(που έχει wifi) μου κάνει αυτόματη σύνδεση, δλδ μου δείχνει το σηματακι του wifi στην γραμμή κατάστασης, αλλά δεν έχω ίντερνετ. Πατώ πάνω στην σύνδεση του wifi κ με πετάνε σε μια σελίδα που πρέπει να κάνω αποδοχή κάποιων όρων (στην alpha δηλώνω κ τηλ). Έτσι έχω ίντερνετ για κάποιο χρονικό διάστημα. Δεν είμαι ρουτ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0