Διαφήμιση

Mi Band 3 δεν κάνει track τον ύπνο

• Mi Band 3 δεν κάνει track τον ύπνο

Έχει μια εβδομάδα (άργησα να το πάρω είδηση) που το Mi Band 3 μου σταμάτησε να μετράει τον ύπνο μου. Τις ρυθμίσεις τις τσέκαρα και είναι όλα σωστά ενεργοποιημένα, έτσι και αλλιώς δεν τα είχα πειράξει. Ούτε πήρε κανένα firmware update ή κάτι τέτοιο. Παλμούς καρδιάς φαίνεται να μετράει λίγο υψηλότερο απ' ότι συνήθως, αλλά ούτως ή άλλως δεν είναι αξιόπιστο για να μπορώ να συγκρίνω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να δω αν είναι θέμα software ή αν έχει αρχίσει να τα φτύνει ο αισθητήρας;
    • Mi Band 3 δεν κάνει track τον ύπνο

Το δικό μου mi band 4 σταμάτησε με το τελευταίο update του Mi Fit. Δοκίμασα απεγκατασταση/εγκατάσταση, reset του band, αλλά τιποτε. Γύρισα στην προηγούμενη έκδοση (από apkMirror) και επανήλθε.

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα.
      Την Παρασκευή το βράδυ (13/6), κετέβασα το νέο update του mifit, που φαίνεται διόρθωσε το προηγούμενο καταστροφικό update της προηγούμενης Παρασκευής (6/6).
      Δοκιμάστε το κι εσείς...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H millboc έγραψε:

Καλημέρα.
      Την Παρασκευή το βράδυ (13/6), κετέβασα το νέο update του mifit, που φαίνεται διόρθωσε το προηγούμενο καταστροφικό update της προηγούμενης Παρασκευής (6/6).
      Δοκιμάστε το κι εσείς...
      Το ενημέρωσα και εγω. Αύριο το πρωί θα δείξει αν έφτιαξε....

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk