Παντως κ στο mi 8 νομίζω ότι κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αυτή η έκδοση...
[Miui 12 20.6.11] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 24 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημέρα έχω το redmi note 8t θα βγει και σε αυτό το μοντέλο update ξέρει κανείς.
-
-
Είμαι άσχετος τελειος, το τηλέφωνο μου κολλάει αρκετά συχνά όταν είμαι Facebook Internet ή σε άλλες εφαρμογές όταν με παίρνουν αργεί να βγάλει ένδειξη και τρώει σφαλιάρες έχουν βγει προβληματικά. Ευχαριστώ
-
Δοκίμασες να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Συνήθως βοηθάει στα προβλήματα που αναφέρεις...
-
Παιδια με το καινούριο update έχω οθόνη μόλις τώρα 5 ώρες κ 52 λεπτά. Κ υπόλοιπο μπαταρίας 16% δεν έχω ξανά δει τόσο. Σε mi 8.. φοβερό.
-
Κάνε δύο, τρείς κύκλους φόρτισης και μετά δες τι χρόνους θα σου δώσει...
Είναι όμως όπως αναφέρεις και εσύ καλλίτερα από τη προηγούμενη αναβάθμιση. -
Ερωτηση παιδιά αν κ είναι off topic. Έχω ένα Poco f1 κ το mi 8 ποιο από τα 2 να δώσω στην μάνα Μ. Τις έσπασε το δικό της..
-
Εσεις ποιο θα δίνατε;
-
Το ποκο...
-
Αυτο σκεφτόμουν κ εγώ λόγο του ότι δεν παίρνει εβδομαδιαία update. Τώρα όμως που θα σταματήσουν κ του mi 8 το ξανά σκέφτομαι
-
Στο note7 πάρα πολλά προβλήματα.
Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο κρασάρει ο dialer και δεν βλέπεις ποιος σε παίρνει και το messages της google δεν κρασάρει και δεν θέλει με τίποτα να δουλέψει.
Αυτό μετά από full wipe/format.
Στο ΜΙ6 όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0