[Miui 12 20.6.11] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 24 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ποιο twrp έχεις;
Δώσε ακριβή στοιχεία. -
@chriscy
Σε RN7 δεν εχω αυτα τα προβληματα που λες. Ολα για την ωρα (απο χθες) δουλευουν κανονικα. Dirty flash.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ποιο twrp έχεις;
Δώσε ακριβή στοιχεία.
-
Εδώ δες για το mi9t
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Έχει και έξτρα οδηγίες
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI -
Ο/H baxalo έγραψε:
@chriscy
Σε RN7 δεν εχω αυτα τα προβληματα που λες. Ολα για την ωρα (απο χθες) δουλευουν κανονικα. Dirty flash.
Έβαλα μαμά rom και έπαιξε κανονικά o dialer, το παλαβό ειναι ότι το messages της google έπαιξε τελικά με την xtvr άλλα με την μαμά δεν θέλει με τίποτα.
Παραμένει μόοοονιμα το πρόβλημα που ώρες ώρες το κινητό λέει ότι το έχω καλυμμένο το ακουστικό και να πατήσω το volume up να με αφήσει.
Και το πρόβλημα που το μαμά application της κάμερα χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την κάμερα!!! και κολλάνε όλα μέχρι να κάνω clear data και να ξανά δώσω πάλι το δικαίωμα.
Μάλλον με βλέπω να να φτιάχνω το ακουστικό στο mi6 που ειναι μακράν το πιο σταθερό κινητό android που είχα ποτέ. -
-
Ο/H baxalo έγραψε:
@CHRISCY
ολα αυτα τα προβληματα που λες μου ακουγοντε επιστημονικη φαντασια. χαχαχα..
ισως μια καθαρη εγκατασταση με fastboot σου λυθουν..
Τι διαφορά έχει το fastboot από το full format και πέρασμα απο twrp; -
-
Σε mi note 10, δεν δουλεύει το search στις ρυθμίσεις. Βγάζει αποτελέσματα αλλά δεν φαίνονται. Επίσης βγάζει κάτι κινέζικα σε μερικά always on display themes. Δεν έχει super wallpapers, χρειάστηκε να τα εγκαταστήσω εγώ και να τα αλλάξω από το Google wallpapers. Δεν μπορώ τέλος να εγκαταστήσω το Dolby.
-
Ο/H CHRISCY έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
@CHRISCY
1.μιλάς για τον δικό του dialer?
2.μηπως έχεις τοποθετήσει λάθος το τζαμακι?(για το καλυμμένο ακουστικό)
3.το format δεν είναι βέβαια το ίδιο με flash της fastboot rom. μόνο το δεύτερο επαναφέρει στην εργοστασιακή κατάσταση ΟΛΑ τα partition's -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H CHRISCY έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
@CHRISCY
2.μηπως έχεις τοποθετήσει λάθος το τζαμακι?(για το καλυμμένο ακουστικό)
3.το format δεν είναι βέβαια το ίδιο με flash της fastboot rom. μόνο το δεύτερο επαναφέρει στην εργοστασιακή κατάσταση ΟΛΑ τα partition's
Το δοκίμασα και setup as new, τα ίδια.
Το πρόβλημα με το καλυμμένο ακουστικό έχει να κάνει με το pocket mode. Είναι απλά για τα μπάζα, το ήξερα από παλιά ότι δε δουλεύει αλλά το είχα ξεχάσει ανοιχτό μετά από reset
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0