@spideman3
Καλά τα λες Γιώργο , αλλά σε όσες συσκευές δε μπαίνει με την εντολή boot twrp.img τότε πάμε με το κουμπί ..
Για παράδειγμα στις αρχές του note 7 , εγώ έγραφα boot twrp.img κι αυτό με πήγαινε στο mi recovery , ακριβώς το αντίθετο απ' ότι σε σένα .. με το κουμπί μπήκα ..
@amavroudis
Αποστόλη κι εσύ καλά τα λες , επίσης κι εγώ δε κατάλαβα καλά το "διέγραψα το παλιό recovery" , anyway όμως αν η συσκευή είναι ξεκλειδωτη και φλασαριστει , ανοίξει και βλέπουμε ότι υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και όχι ένα απλό bug τότε ίσως χρειαστεί fastboot rom , έχοντας όμως γνώση της διαδικασίας που ακολούθησε ο οποιοσδήποτε ..
Γενικώς δεν είμαι της fastboot rom αν δε δοκιμάσω ότι έχω πρώτα , μόνο ως έσχατη λύση την προτείνω ..
Ο φίλος εδώ δε ξέρω κι εγώ τι ακριβώς έκανε , αλλά αν θεωρήσω ότι έχει ξεκλειδώσει bootlader και προσπαθεί να περάσει twrp δεν έχει προλάβει να κάνει κάτι μη αναστρέψιμο για να χρειαστεί fastboot rom , απλώς θα τον επαναφέρει στο ίδιο σημείο και μετά πάλι θα κολλήσει στο φλασαρισμα του twrp ..
Οπότε θεωρώ ότι ο φίλος @rmarkos49 πρέπει πρωτα να ηρεμήσει και να μας πει τι ακριβώς έχει κάνει μέχρι τώρα για να δώσουμε κι εμείς την καλύτερη δυνατή λύση ..
Edit @rmarkos49
Και οπωσδήποτε φίλε να ξεκολλήσεις πρώτα από το fastboot και μετά ξαναμπες ..
Κράτα πατημένο αρκετή ώρα το power button , μην το αφήσεις μέχρι να φύγει από το fastboot ..
Και μπορείς να κρατάς συγχρόνως το power button και το vol- για να ξαναμπεί σε fastboot ..
Αρκετή ώρα κρατάμε τα κουμπιά , θέλει χρόνο ...
Στην επόμενη αναβάθμιση δείτε γιατί σε mi9t pro δε δουλεύει η ηχογράφηση και στο messenger δεν ακούει ο συνομιλητής τη φωνή όταν κάνεις βιντεοκλήση... η φωνή ξεκολλάει όταν κάνεις πρώτα κλήση. Ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια συνεχίστε ότι κάνετε..