Όχι. Διακοπές...
[Miui 12 20.6.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 29 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H anakondagr έγραψε:
Παιδιά αυτή την εβδομάδα ανανέωση δεν εχουμε?
Έχουν γιορτές πάλι στην Κίνα και οι επόμενες ROM θα βγουν στις 3 Ιουλίου.. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Θέλει μονάδες για να στείλει sms και να κάνει επαλήθευση. Δυστυχώς...
-
Έχεις δίκιο. Πολλές φορές δεν λειτουργεί, έχουν θέμα οι servers της xiaomi...
-
Έχω το Μι 8, τον Σεπτέμβριο σταματάει η dev, τι κάνουμε μετά? Ποια ρομ θα βάλουμε?
-
Ο/H savvas63 έγραψε:
Έχω το Μι 8, τον Σεπτέμβριο σταματάει η dev, τι κάνουμε μετά? Ποια ρομ θα βάλουμε?
-
οκ, ευχαριστώ πολύ!
-
-
παιδες την βοηθεια σας,επειδη ειχα κολληματα με την τελευταια xtrv dev για lavender εκανα φορματ μεσω twrp και μετα μπηκα σε fastboot mod και με το miflash προσπαθησα να περασω την stable global 11.06.0 PFGMIXM καιολα καλα μεχρι εδω ομως,περασαν 30-35 λεπα και το προγραμμα εγραφε και εγραφε και εγραφε ατελειωτα.τελικα το ξεσυνδεσα για να ξανακανω την διαδικασια αλλα τωρα μπαινει σε ρεκοβερυ μανησιο για φορμαρισμα η επαννεκινηση.επιλεγω επαν.αλλα μαυρη οθονη.επιλεγω με τα πληκτρα για fastboot κανει ο δονητης θορυβο αλλα εχω μαυρη οθονη και δεν αναγνωριζεται απο p.c..το τουβλιασα η εχω ελπιδες?ευχαριστω για την προσοχη σας
-
-
Ο/H apos έγραψε:
εγκατάσταση με μαυρισμένη την οθονη με το miflash σου δείχνει ότι γίνεται η εγκατάσταση σε κάποια Ρομ δεν έδειχνε την fastboot εικονα μόνο μαύρη οθονη (sorry δε διάβασα το τέλος αναφέρεις ότι δε το βλέπει το pc) το έγραψα γιατί το είχα πάθει σε πιο παλιά rom
-
Τίποτα το είχα πάθει και λέω μπας και....αφού γλυτώσαμε το εγκεφαλικό
όλα οκ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα