Διαφήμιση

SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite

• @amavroudis μέχρι στιγμής αυτό φαινεται να λύθηκε θα κάνω επανεκκίνηση να δω και θα ανεβάσω update εδώ

update (11/12) @amavroudis σήμερα αρχησε να μου βγάζει συνέχεια αυτό το σφάλμα της αναβάθμισης ενώ εχω ξανακάνει εκκαθάριση
    • Διαφήμιση
    • @jimsss συνάντησες κάποιο πρόβλημα με το δικό μου twrp?
      Το μήνυμα που σου βγάζει για το decrypt το βγάζει σε όλα πριν γίνει φορμάτ.
      Σήμερα λογικά θα αναβαθμίσω την έκδοση με κάτι μικροαλλαγές.

• @geoanto555
      Απ' ότι είδα στα screenshot Γιώργο δεν βλέπω κάπου λάθος , φαίνεται ότι είναι ΟΚ αυτό για το TOCO ..
      Test done , γραψ'το είναι οκ..
      Το πρόβλημα στο boot συνέβαινε και με το άλλο σε κάποιες συσκευές , απ' ότι παρατήρησα αυτό εμφανίστηκε με τις miui12 roms , όσοι είχαμε αρχίσει από miui 11 δεν το συναντήσαμε στην 12 ..
      Στο δικό μας TOCO και με format data κι όπως θες κάνει boot σε miui 12 , αλλά το είχαμε ξεκινήσει από την 11 ..
      Υπάρχει αυτός ο τρόπος με τα wipes με το official recovery και ανοίγει , μετά δεν έχει ξανά θέμα ..

EDIT
      Αυτό συμβαίνει μια φορά κατά την πρώτη εγκατάσταση μετά το ξεκλείδωμα , απο'κει και πέρα δεν ξανασυμβαινει ..
    • Ετοίμασα νέο με μερικές αλλαγές.
      Θα το βρείτε στην υπογραφή μου..
      Ότι πρόβλημα υπαρχει (αν υπάρχει) πείτε μου να το διορθώσω..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

@jimsss συνάντησες κάποιο πρόβλημα με το δικό μου twrp?
      Το μήνυμα που σου βγάζει για το decrypt το βγάζει σε όλα πριν γίνει φορμάτ.
      Σήμερα λογικά θα αναβαθμίσω την έκδοση με κάτι μικροαλλαγές.
      @geoanto555 το πρόβλημα που συνάντησα με το δικό σου twrp ήταν ότι μόλις πάτησα το vol + και το power button για να μπει στο υπολογιστή μου δεν εμφανιζόταν η μνήμη του τηλεφώνου και δεν μπορουσα να στειλω την Rom στο κινητο μου για εγκατασταση ενω μολις εκανα boot με το twrp του alex γινοταν κατευθείαν
    • Διαφήμιση
    • Αν έκανες boot κ με το δικό.μου θα έκανε το ίδιο λογικά.
      Το είδα σε monet σήμερα.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν έκανες boot κ με το δικό.μου θα έκανε το ίδιο λογικά.
      Το είδα σε monet σήμερα.
      ναι όταν εκανα boot με την δική σου twrp είτε μέσω cmd είτε με το vol + και το power button, έβλεπα την συσκευή αλλά οχι την μνήμη του κινητού
    • Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει .
      Μέχρι σήμερα θα έλεγα ότι είναι καθαρά drivers pc.
      Σήμερα όμως με ένα boot στο monet έδειξε αποθηκευτικό οπότε η τυχαίο ήταν η κάτι γίνεται με το boot.
      Κερνελ κ το δικό μ και του Άλεξ έχουν στοκ οπότε δεν παίζει να είναι το θέμα εκεί.
      Το δοκίμασεςε μετά το δικό μου να δεις αν είναι οκ ;;;

• το δοκίμασα μόλις εκανα το boot με του αλεξ μετά δουλευε και το δικο σου Twrp @geoanto555 κανονικά
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα σας , διαβασα δε ξερω και εγω ποσες φορες τον οδηγο σας και ομωσ κατι πηγε στραβα
      ενω περναει το twrp_toco_alex κανω fastboot reboot και συνεχιζει να ειναι στο κουνελακι. Σβηνω και παλι βλεπω κουνελακι. Μια βοηθεια σας παρακαλω . Την συσκευη την βλεπει κανονικα.
      εκανα τον οδηγο στο νημα 52 αλλα δεν ανοιξε σε twrp και ετσι περασα το twrp tou alex και μενει σε fastboot.
      HELP PLEASE

Τοποθετούμε το twrp στο φάκελο adb και έχουμε έτοιμο το cmd ..
      Ενεργοποιούμε τις επιλογές προγραμματιστών ..
      Ρυθμίσεις / Πρόσθετες Ρυθμίσεις / Επιλογές προγραμματιστών / .. και ενεργοποίηση του εντοπισμού σφαλμάτων ..
      Επανεκκίνηση της συσκευής κρατώντας το vol+ για να μπούμε στο mi recovery ..
      Είσοδος στο mi recovery και wipe all data ..
      Επανεκκίνηση από mi recovery κρατώντας το vol- και είσοδο σε fastboot ..
      Στο cmd γράφουμε .. fastboot boot twrp_toco.img ( έτσι μετονομασα το twrp του Ονούφριο

Ενω εκανα τα παραπανω βηματα δεν μπηκε σε twrp .που ειναι το λαθος μου:

Εκανα τα βηματα απο το νημα 95 και το ανοιξα