Κατεβάζεις το twrp από την υπογραφή μου. Κάνε το φλας κ μετά δώσε fastboot reboot με το +πατημένο.
Δεν έχω καταλάβει πού είναι το πρόβλημα σου.
Το twrp δουλεύει 100%
Με το twrp του Alex τα κατάφερα τελικά και πέρασα την τελευταία stable. Έκανα flash το twrp του Alex και flash vbmeta και όλα καλά. Πριν από αυτό είχα κάνει από το mi recovery wipe all data.
Για αρχή το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι δεν λειτουργεί το always on display. Μου βγάζει ειδοποιήση για αναφορά του προβλήματος και επίσης δεν ανοίγει η εφαρμογή αναβάθμιση.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το twrp για το πρόβλημα με το always on display.
Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα με το aod;
καλησπερα.μπορω να ρωτησω κατι;εχω το Mi note 10 lite.εδω και αρκετο καιρο μου εχει βγαλει να κανω αναβαθμιση..παταω να την κατεβασω.ειναι περιπου 2 gb.και με το που κατεβαινει μου λεει οτι πρεπει να κανω επανεκινηση αλλα στο τελος δεν κανει τιποτα.αν θυμαμαι καλα λεει οτι κατι πρεπει να γινει με το twrp.την εγκατασταση της καινουριας rom την εκανα οπως την λεγατε εδω μεσα στην 6-7 σελιδα.οποτε δεν μπορω να βαλω την version 12.θα με βοηθησει καποιος για να ξερω τι να κανω;
καλημερα παιδια....μεχρι σημερα ειχα το mi note 10 lite.και το ειχα κανει με τον τροπο που δειξατε εδω μεσα.σημερα πηρα το mi 11 lite 5g.εκεινο πως το κανω;;;;με την ιδια διαδικασια αλλα φυσικα με τα αντιστοιχα αρχεια και rom;βρηκα την rom που πρεπει...αλλα η διαδικασια που θα ακολουθησω ειναι οπως και στο προηγουμενο κινητο μου;ή θελει κατι διαφορετικο;δεν μπορω να βρω οδηγιες στα ελληνικα
καλημερα παιδια....μεχρι σημερα ειχα το mi note 10 lite.και το ειχα κανει με τον τροπο που δειξατε εδω μεσα.σημερα πηρα το mi 11 lite 5g.εκεινο πως το κανω;;;;με την ιδια διαδικασια αλλα φυσικα με τα αντιστοιχα αρχεια και rom;βρηκα την rom που πρεπει...αλλα η διαδικασια που θα ακολουθησω ειναι οπως και στο προηγουμενο κινητο μου;ή θελει κατι διαφορετικο;δεν μπορω να βρω οδηγιες στα ελληνικα.οποιος μπορει ας βοηθησει
@elpa02
Η πρώτη ρομ που λες είναι η XTRV rom του φόρουμ και έχει dialer και sms της MIUI ..
Η δεύτερη ρομ είναι η official global rom και δεν έχει τις εφαρμογές αυτές σας τις Google ..
To θέμα είναι όμως αν η ρομ που λες ότι φοράς είναι η XTRV ή official .. πρέπει να έχεις ξεκλειδωτο bootloader για να περάσεις την XTRV ..
Καλό είναι να ανεβάσεις ένα screenshot να δούμε τη ρομ που φοράς τώρα.