Στην παρούσα φάση όχι...δοκίμασε να περάσεις την ρομ που σου έδειξα...και βλέπουμε ανάλογα το αποτέλεσμα...
Πρόβλημα στο κινητό λόγω διακοπης της σύνδεσης κατα τη διαδικασία της αναβάθμισης
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Στην παρούσα φάση όχι...δοκίμασε να περάσεις την ρομ που σου έδειξα...και βλέπουμε ανάλογα το αποτέλεσμα..
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν μπαίνει recovery mode (volume up & power) δες από mi assistance μήπως μπορέσεις να κάνεις χειροκίνητη αναβάθμιση με αυτόν τον οδηγό (τρόπος recovery) ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
Ακολούθησα τα βήματα που αναφέρονται στον οδηγό (με recovery rom) που έχω σε παράθεση. Έδειξε ότι το φόρτωσε κανονικά και μόλις τελείωσε άνοιξε μόνο του το κινητό.Το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει είναι set up στο κινητό όπως αναφέρεται στον οδηγό: "Όταν τελειώσει θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε Set Up το κινητό μας"
Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος οδηγός που θα μπορούσα να ακολουθήσω? (για να αποφύγω τυχόν λάθη)
Ευχαριστώ -
Απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου στην συσκευή ακολουθώντας τα βήματα που σου ζητάει, όπως είχες κάνει όταν την αγόρασες και την χρησιμοποίησες για πρώτη φορά.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου στην συσκευή ακολουθώντας τα βήματα που σου ζητάει, όπως είχες κάνει όταν την αγόρασες και την χρησιμοποίησες για πρώτη φορά.
Να δοκιμάσω αυτό που μου πρότεινε ο @spiderman3?
(Επαναφορά τηλεφώνου με το xiaomitool)? -
Ναι δοκίμασέ το
-
Τα θέματα με την μπαταρία λύθηκαν ?
Άλλη κάρτα sim δοκίμασες ? -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα θέματα με την μπαταρία λύθηκαν ?
Άλλη κάρτα sim δοκίμασες ?
Ναι δοκίμασα άλλη sim και ούτε και αυτή την αναγνωρίζει δυστυχώς. Και τη sim που έχω για δοκιμή στο κινητό που έχει πρόβλημα τη δοκίμασα σε άλλο κινητό και την είδε αμέσως. -
Καλησπέρα. Ακολούθησα τον οδηγό που μου πρότεινε ο @spiderman3 (Επαναφορά τηλεφώνου με το xiaomitool) και έκανε κανονικά (Εμφάνισε το μήνυμα "That means no error, everything ok!) προχώρησε σε διαδικασία set up (επιλογή γλώσσας κτλ) αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα (δε βλέπει sim, και όταν είναι ανοιχτό ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία).
Μετά προχώρησα ακολούθησα τις οδηγίες που αναφέρονται στο βίντεο, αλλά εκεί στις διαθέσιμες ROM που έδινε, η τιμή για το "Bootloader Unlock Required?" ήταν YES , οπότε δε συνέχισα...
Έχετε ακούσει ξανά για πρόβλημα παρόμοιο με αυτό που έχει το κινητό μου?
Μήπως να το πετάξω?
Ευχαριστώ -
Δεν αποκλείεται να είναι και πρόβλημα hardware...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν αποκλείεται να είναι και πρόβλημα hardware...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσω?
Αξίζει να το δώσω για επιδιόρθωση? Και αν ναι, ποια θα ήταν μια λογική τιμή?
Και επιπλέον, μπορείτε να μου προτείνετε που? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0