1 Πρόβλημα με αποστολή ΣΜΣ Ιουν 23rd 2020, 2:42pm Από σήμερα δεν μπορώ να στείλω σμσ με την cosmote και μου βγάζει error 28. Ξέρει κάποιος πως να το φτιάξω?
5 Ιουν 25th 2020, 7:03pm Στις ρυθμίσεις των sms είναι ενεργό το use gsm alphabet; Αν ναι, βγάλε το προσωρινά... Τι έχει το τηλέφωνο επάνω; Υποθέτω official global rom. Έχεις ξεκλειδώσει bootloader;
6 Ιουν 26th 2020, 8:32am Με την cosmote μίλησες ? Δεν είναι λίγες οι φορές που όλες οι εταιρείες έχουν διάφορα προβλήματα... Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
7 Ιουν 27th 2020, 11:04pm Ο/H amavroudis έγραψε: Στις ρυθμίσεις των sms είναι ενεργό το use gsm alphabet; ΔΕΝ ΗΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΝΟ SIMPLE CHARACTERS Τι έχει το τηλέφωνο επάνω; Υποθέτω official global rom. Έχεις ξεκλειδώσει bootloader; ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ
8 Ιουν 27th 2020, 11:05pm Ο/H NasDriver έγραψε: Με την cosmote μίλησες ? Δεν είναι λίγες οι φορές που όλες οι εταιρείες έχουν διάφορα προβλήματα. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ