Κρυπρογραφηση εσωτερικής μνήμης
-
-
Καλησπέρα δοκιμών συνέχειας........
Το περίεργο είναι ότι με το OrangeFox Recovery που πέρασα μέσα από το πρόγραμμα Twrp, μπαίνει και κάνει mount κανονικά τα πάντα. Στο terminal αναφέρει Unlocked with default password.
Σαν recovery θα μπορέσω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση της ROM;
Γνωρίζει κάποιος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. -
-
Σε redmi note 7 ελυσα το πρόβλημα αυτό μόνο όταν έβαλα orangefox για recovery αντί για twrp. Τα uodates τώρα γίνονται και με το script του updater χωρίς να ζητάει κωδικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H komos έγραψε:
Σε redmi note 7 ελυσα το πρόβλημα αυτό μόνο όταν έβαλα orangefox για recovery αντί για twrp. Τα uodates τώρα γίνονται και με το script του updater χωρίς να ζητάει κωδικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης μπορεί κάποιος να βοηθήσει ποιο αρχείο του oragne recovery κάνουμε flash μέσω του twrp?
Έχω πελαγώσει!!!! -
Ο/H marlborohd έγραψε:
Καλησπέρα δοκιμών συνέχειας........
Το περίεργο είναι ότι με το OrangeFox Recovery που πέρασα μέσα από το πρόγραμμα Twrp, μπαίνει και κάνει mount κανονικά τα πάντα. Στο terminal αναφέρει Unlocked with default password.
Σαν recovery θα μπορέσω να περάσω την επόμενη αναβάθμιση της ROM;
Γνωρίζει κάποιος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
-
Με εγκατάσταση σε fastboot υποθέτω.
-
Καλησπέρα. Παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα πριν μία εβδομάδα και σε εμένα. 2 ίδιες συσκευές και η μία μετά την πρώτη επανεκκίνηση σε twrp ζητούσε κωδικό. 3 φορές έγινε η εγκατάσταση της rom μετά απο format data και κάθε φορά το ίδιο. Τελικά λύθηκε με πέρασμα fastboot rom και clean all. Μετά από αυτό δε ξανά έβγαλε κωδικό στο twrp και δουλεύει μία εβδομάδα χωρίς πρόβλημα
-
Πέρασα με φορμάτ data την τελευταία stable αλλά δυστυχώς το πρόβλημα της χαμηλής εντασης στο ακουστικό παραμένει. Σχεδόν δεν ακούγεται ο συνομιλητής. έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει;
Κανένα πρόγραμμα τώρα που έγινα root ισως;
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H anikologr έγραψε:
Πέρασα με φορμάτ data την τελευταία stable αλλά δυστυχώς το πρόβλημα της χαμηλής εντασης στο ακουστικό παραμένει. Σχεδόν δεν ακούγεται ο συνομιλητής. έχει κανείς καμιά ιδέα τι φταίει;
Κανένα πρόγραμμα τώρα που έγινα root ισως;
FIX ΕΝΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ
καθαρισε και με καμια οδοντοβουρτσα την γκριλια του ηχειου..
αν δε παιξει με τα παραπανω, κανε μια βολτα απο ωτορινολαρυγγολόγοΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Σε ευχαριστώ πολύ!! Δούλεψε!! Η φωνή βέβαια ακούγεται λίγο αλλοιωμένη αλλά ακούγεται...
Ευχαριστώ το φόρουμ για την πολύτιμη βοήθεια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0