Διαφήμιση

Εγγραφή κλήσης- miui dialer

• Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Παιδιά το κινητό μην το πειράζετε καθόλου διαβάστε στο telegram.
      Όλα τα προβλήματα πηγάζουν από μια λέξη ANDROID 10
      Υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα που αναφέρονται και με hard brick.
      Το δε CTS profile ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ TRUE με τίποτε.

Sent from my U65GT using Tapatalk
    • αν οντως το CTS δε παει true, θα υπαρχει προβλημα και με τις εφαρμογες των τραπεζων και το google pay.
      ειναι νωρις για το κινητο αυτο, ελπιζω να προχωρήσουν οι developers..
      εχει πεσει αναπτυξη για το redmi note 9s και το MAX και για την ωρα με "πατεντες" παιδευοντε ολοι να περασουν twrp και custom roms στο note 9 pro, με τα αναλογα αποτελεσματα.
      επισης μεγαλη "συγχυση" μεταξυ note 9s και note 9 pro. συχνα βλεπω να μπερδευουν τα codename και γινεται ενα μπαχαλο. Το redmi note 9 pro αρκετοι το αναφερουν σαν curtana (note 9s) και οχι joyeuse.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...

Το να το κάνω μόνο root και να μην βάλω rom;ώστε να χρησιμοποιήσω τουλάχιστον ένα call recorder που λένε ότι δουλεύει καλά αλλά θέλει να είσαι root;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Μπορώ να κάνω μόνο root το κινητό και να εχω την μαμά rom χωρίς να εχω προβλήματα και να δούλευει και η εφαρμογή τίς τράπεζας;το λέω αυτό γιατί υπάρχουν λένε εφαρμογές καταγραφής κλήσεων που δουλεύουν σωστά αλλά θέλουν root.

• RE: Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Μπορώ να κάνω μόνο root το κινητό και να εχω την μαμά rom χωρίς να εχω προβλήματα και να δούλευει και η εφαρμογή τίς τράπεζας;το λέω αυτό γιατί υπάρχουν λένε εφαρμογές καταγραφής κλήσεων που δουλεύουν σωστά αλλά θέλουν root.

Θα σου πω τι έκανα εγώ χωρίς root τίποτε.Δοκιμασε το και θα μου πεις.
      Βάζεις το true phone dialer τέλειο interface ναι τέλειο.... έχει εγγραφή από μικρόφωνο όταν θες εγγραφή βάζεις το τηλέφωνο ανοιχτή ακρόαση και γράφει τέλεια όλα.

Το έχω δοκιμάσει φίλε μου αλλά δεν με βολεύει με ανοιχτή ακρόαση.ειτε μέσω ακουστικών Bluetooth θέλω η κανονικά το τηλέφωνο στο αυτί.

• RE: Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Το έχω δοκιμάσει φίλε μου αλλά δεν με βολεύει με ανοιχτή ακρόαση.ειτε μέσω ακουστικών Bluetooth θέλω η κανονικά το τηλέφωνο στο αυτί.

Τότε root magisk και EU rom με ότι συνεπάγεται ΟΛΕΣ οι εφαρμογές εγγραφής γράφουν από το μικρόφωνο και όχι από την γραμμή τουλάχιστον οι 5-6 που δοκίμασα εγώ. Το MIUI gr forum δεν έχει rom για το joyeuse μόνο για το curtana δεν ξέρω ποιο από τα 2 έχεις
      Αυτό έγινε για συμμόρφωση για το απόρρητο δηλαδή να μην γράφει ειδικά όσα έχουν EU rom και όχι global το ινδικό pro το δικό μας S γράφει κανονικά.

• Διαφήμιση
    • RE: RE: Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Ο/H leotzian έγραψε:

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Τότε root magisk και EU rom με ότι συνεπάγεται ΟΛΕΣ οι εφαρμογές εγγραφής γράφουν από το μικρόφωνο και όχι από την γραμμή τουλάχιστον οι 5-6 που δοκίμασα εγώ. Το MIUI gr forum δεν έχει rom για το joyeuse μόνο για το curtana δεν ξέρω ποιο από τα 2 έχεις

Ακόμα και εφαρμογές που θέλουν root?πχ skvalex?

• RE: RE: RE: Εγγραφή κλήσης- miui dialer

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Ο/H leotzian έγραψε:

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Ακόμα και εφαρμογές που θέλουν root?πχ skvalex?

Αυτό δεν το δοκίμασα όπως έγραψα προς το παρόν δεν ρουταρω όταν υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις πιθανόν να το κάνω.

• @makaros_ps

με root παιζουν οι τραπεζες, ακομα και αν δε περναει το CTS στο magisk..
      το κινητο ειχε επανω την V11.0.4.0.QJZEUXM και περαστηκε με επιτυχια η V11.0.4.0.QJZMIXM απο .eu (fastboot με το stock recovery)
      επανηλθε και ο "σωστος" dialer :)
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ενα από τα καλύτερα dialers είναι το το true phone dialer...
      Επιτέλους το τηλέφωνο έγινε σωστο....
      Κάνει ηχογράφηση και με ανοιχτή ακρόαση και χωρίς....
      Μακάρι να έκανε και με Bluetooth....
      Ευχαριστώ πολύ.

Ο/H leotzian έγραψε:

Ο/H makaros_ps έγραψε:

Θα σου πω τι έκανα εγώ χωρίς root τίποτε.Δοκιμασε το και θα μου πεις.Βάζεις το true phone dialer τέλειο interface ναι τέλειο.... έχει εγγραφή από μικρόφωνο όταν θες εγγραφή βάζεις το τηλέφωνο ανοιχτή ακρόαση και γράφει τέλεια όλα.

• Διαφήμιση
    • Ενας απο τους λογους που απεφευγα της ΑΟΣΠ ρομ ειναι ο dialer της google, δύσχρηστος πολυ, αναρωτιέμαι γιατι η χιαομι δεν βαζει τον δικο της που ειναι μια χαρα.επισης ο browser της xtrv ειναι κλασεις ποιο φιλικος στον χρηστη απο τον browser που βαζει η χιαομι στις oficial roms.απλα λεω την προτιμηση μου.