θα ελεγα οτι αυτο σε κανει τη ζημια, γιατι προφανως στελνει δεδομενα στο κινητο, αρα αρκετα wakelock..
αλλα ειπες οτι δοκιμασες και με κλειστα ολα..
τι να πω.. οπως σου ειπα για official με φαινεται φυσιολογικο.. αν θες να ασχοληθεις λιγο και να "σκαλισεις" το κινητο σου, θα σε προτεινα να δοκιμασεις custom rom, να δεις πως πηγαινει συμφωνα με το στησιμο του κινητου σου. αν δε δοκιμασεις δε θα βγαλεις ακρη, γιατι καθενας εχει και διαφορετικα στημενο το κινητο του απο εφαρμογες, ρυθμισεις κτλ.
ενα τελευταιο που θα σε προτεινα για να σου φυγει η ιδεα αν φταιει ή οχι η rom σου, ειναι να παρεις backup τα αρχεια σου και οτι αλλο θες και να κανεις factory reset. μη στησεις τιποτα και αστο αναμονη 6-7 ωρες και δες ποσο θα πεσει.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Το έχω κάνει αυτό και δεν είδα κάποια διαφορά εγώ σκέφτηκα να περάσω την global αλλά όπως μου είπες δεν θα δω διάφορα...του έχω κάνει πολλές φορές factory reset αλλά δεν ίδια κάτι διαφορετικό
JOYEUSE
εχει link κατω για το πως τσεκαρεις το arb. αν ειναι οκ τοτε με official fastboot μεσω miflash πας σε 11.
(θεωρητικα παντα γιατι καθε συσκευη και καθε update παντα εχει ιδιαιτεροτητες. και καθε παρομοια ενεργεια παντα κρυβει και το ενδεχομενο brick. αρα οτι κανεις εισαι ετοιμος παντα για τα παντα και με δικια σου ευθυνη )
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...