γιατι η κληση αν βγαινει μεσω δεδομενων-internet πιθανων να κανει τετοια κουλα.
ας αποκλεισουμε κι αυτο πριν παρει το δρομο του service, αν και παλι αν ειναι θεμα software (miui 12) τοτε δε ξερω τι μπορει να φτιαχτει.. να γυρισεις σε miui 11???
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Παιδιά πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται,ξαφνικά έχτες το απόγευμα αρχησε να δουλεύει κανονικά το άκουστικο χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα μιας κ είχα αποδεχτεί ότι μάλλον μετά τις γιορτές θα το στείλω σέρβις,έκανε μια διακοπή κ σταματησε να δουλεύει σε μια κλήση που έκανα το πρωί κ μετά από εκεί κ πέρα δουλεύει κανονικά... μέχρι τώρα τουλάχιστον...τι γίνεται;;;έχει κανείς καμιά ιδέα;;; εννοείτε ότι προκύπτει από εδώ κ πέρα θα ενημερώνω
Η αλήθεια είναι τώρα που το λες,έψαξα κ βρήκα ότι την Πέμπτη μου έκανε μια αναβάθμιση στο Xiaomi cloud...δε ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό...θα δω πως δουλεύει τις επόμενες μέρες κ θα ξανά γράψω...πάντως σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις πληροφορίες που μου δώσατε!!!
καλημέρα... σήμερα σταματησε κ πάλι να δουλεύει το ακουστικό...καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αφού κάποιες μέρες δουλεύει κ κάποιες άλλες δε δουλεύει, προφανώς κ δεν έχει χαλάσει το ακουστικό...άρα μένει ότι πρόβλημα προκύπτει απ' το miui 12 όπως μου είχε πει ο τεχνικός...το ερώτημα τώρα είναι πότε θα φιλοτιμυθει η xiaomi να το διωρθοση
Καλημέρα!Μπορώ να κάνω μια ερώτηση και εγώ.Σε redmi note 9 pro , μπαίνω στην έκδοση kernel για να δω το θέμα του ακουστικού γιατί σε κάποιες κλήσεις ακούγεται πολύ χαμηλά ο συνομιλητής. Για το ακουστικό του τηλεφώνου το μόνο που βλέπω είναι headset test που μου ζητάει να βάλω ακουστικά και μετά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω(ενώ με τα ακουστικά ακούω καλά,το θέμα είναι κάποιες φορές με το ακουστικό του τηλεφώνου)
καλησπέρα κ καλή χρονιά!!!
Επανέρχομαι για να γράψω το εξής για το ακουστικό του κινητού μου που δεν δούλευε... τελευταίο μου σχόλιο ήταν στις 20 Δεκεμβρίου...από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι κ σήμερα το άκουστικο του κινητού δουλεύει κανονικά,δε ξέρω τι έχει παιχτεί αλλά δε παραπονιεμαι κιόλας...το θέμα είναι ότι δεν πήρε κανένα update το λειτουργικό,παρά μόνο το micloud κ κάτι άλλες εφαρμογές που δεν τις θυμάμαι... πραγματικά δε ξέρω πως έφτιαξε...φοράω την έκδοση miui 12.0.1.0