Δεν έχει διαθέσιμη αναβάθμιση;
Mi TV χωρίς ελληνικά
-
-
Αποκλείεται να μήν δεν έχει αναβάθμιση....!!!!
Βάλε Ρωσία region κ ξανά δες το. -
Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει usals σε 4s; Μόνο disecq 1.0 και 1.1 εμφανίζει και θέλω να μάθω αν τυχόν υπάρχει κάποιος τρόπος για μοτέρ.
-
Ο/H Papen Papen έγραψε:
Αποκλείεται να μήν δεν έχει αναβάθμιση....!!!!
Βάλε Ρωσία region κ ξανά δες το.
-
Λοιπόν....
Ch list , settings,more options, system settings, προτιμήσεις συσκευής ( είναι το προτελευταίο setting), information update , καλύτερα να είσαι συνδεδεμένος με Ethernet για να κάνει το update.
Το region βρίσκεται στο patch wall , λίγο πιο κάτω ......
Για δες το....!!!!!!!
Εαν δεν μπορεί να κάνει update από την αρχή,το δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις το region κ μετά update.
Μετά ελληνικά.
Για να αλλάξεις κ gdoard στα ελληνικά, πηγαίνεις στο play store κ το κάνεις αναβάθμιση....!!!!!
Λογικά, πρέπει να σε έχω φτιάξει!!!!!!! -
-
το τερματισαμε το μηχανακι ακομα δε το πηραμε? τι εγινε??? χεχεχε
ακομα περιμενουμε καμια φωτο, εντυπωσεις κτλ!!Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Χα χα χα χα χα χα χα
Θα το τεντωσω τα νεφρά!!!!!
Θα του βγάλω την ρομ να την πάω βόλτα!!!!!!
Ακόμη το φτιάχνω κ το μαθαίνω, μόλις μου δωθεί ολοκληρωτικά......!!!!!!
Θα τα ανεβάσω όλα......!!!!!!!! -
Άκυρο έφαγα. Βγάζει ότι είμαι updated. Στο region έχει μόνο 5 επιλογες india indonesia espana ένα στα κυριλλικά και other region. Τα δοκίμασα όλα αλλά τπτ.
Επίσης η δική μου tv δεν είχε προεγκατεστημένο ούτε netflix ούτε το εμφανίζει στο play store(δεν έχω συνδρομή αλλιώς θα μπορούσα να το βάλω).
Είναι κάποιος που έχει τη δική μου έκδοση και πήρε ελληνικά; -
Καλημέρα!!!
Το απόγευμα θα το κοιτάξω κ θα ενημερώσω το νήμα. -
-
Κι εγώ ενδιαφέρομαι για την XIAOMI Mi LED TV 4S 55" αλλά βλέπω κανείς δεν απαντά οπότε μάλλον δεν πολύ κυκλοφορεί. Κι εγώ σε sumsung προσανατολίζομαι αλλά επειδή η xiaomi έχει android λειτουργικό με google play Κλπ. έλεγα μήπως γλίτωνα το tv box αργότερα. Όποια γνώμη, άποψη δεκτή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες