20.7.2 ROM mi9t pro
-
-
-
-
στο τέλος έβαλα μια έκδοση πριν, και είπα να δοκιμάσω το updater που έχετε ενεργοποιήσει και τα κάνει όλα μόνο του. πάλι τα ίδια.bootare την xtvr απο 20 μέχρι 40 λεπτά, ο φωτισμός της οθόνης χαμηλωνε και δυνάμωνε που και που και αν το είχες ταυτόχρονα συνδεδεμένο σε υπολογιστή έκανε και τον ήχο σύνδεσης αποσύνδεσης συσκευής. Μου έκανε κάτι άλλο τρομερά εντύπωση καθώς απείχα αρκετούς μήνες αποχη απο costum rom. όταν πάτησα format και έκανα επανεκκινηση καταλάθος σε system. υπηρχαν αρχεία και έκανε boot κανονικά,σαν αρχικη εγκατάσαση φυσικά. Όταν λοιπόν μου κόλλησε οπως ανέφερα η τελευταία, εγκατέστησα την προηγούμενη αλλά μετά με έβγαζε μόνη της σε bootloader. τραβάω λοιπόν φορματ και χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα ξεκινάει και bootarei κανονικά..
και μετά από όλα αυτά αφού είχα σετάρει το κινητό μου βγαίνει και η καινούρια έκδοση σήμερα 10/7. Την κάνω εγκατάσταση μέσα από το σύστημα μέσω updater μιας που είδα το έχετε κάνει να λειρουργεί( και χίλια μπράβο για αυτό) και πήρα τα @@ μου! τα ίδια με την προηγούμενη έκδοση. Πριν εγκαταστήσω πάλι δύο προηγούμενες .. αυτή την στιγμή κάνω back up data στο pc, format kai restart και βλέπουμε!!! αν κάνω κάτι λάθος..τι να πω! έχω βάλει πολλές φορες xtvr.. -
-
Εχω δοκιμάσει και χειροκίνητη εννοείτε. Το πιο βασικό μου πρόβλημα είναι τα δακτυλικά. Από την στιγμή που έκανα update σε miui 12 ξεκίνησε να κάνει επανεκκίνηση όταν φτάσαμε στην φάση της εκκίνησης που βάζω δακτυλικό. Έκανα factory reset κι όταν πήγα να ρυθμίσω δακτυλικό τα ίδια. Προχώρησα χωρίς ρύθμιση δακτυλικού και οκ.οταν πήγα να το φτιάξω από τις ρυθμίσεις τα ίδια. Έβαλα την costum ,της κοινότητας τα ίδια. Έψαξα και βρήκα σε forums ότι όσοι έχουν αλλάξει οθόνη (εμένα κάηκε πριν κλείσω μήνα αγοράς) δεν δουλεύει το fingerprint με aftermarket οθόνη. Ξέρω κουλό γιατί ο αισθητήρας είναι πίσω αλλά όχι κολλημένος στην οθόνη!! Ξέρουμε κάτι για αυτό? Μπορούμε να ρυθμίσουμε την costum ? Επίσης ψάχνω οθόνη γιατί μου έσπασε..καμία σχέση τα υλικά με την original. Ξέρουμε αν μπορώ να βρω οθόνη original?(νομίζω δεν υπάρχουν).
-
Για οθόνη δες στο dragon-tt έχει καλά ανταλλακτικά σε σχέση με άλλα online καταστήματα
-
Βρηκα αυτό σε forum οπότε όντως υπάρχει θέμα..
-
Στο ,dragon tt λέει ότι είναι original... Και είναι αρκετά τσιμπημενα. Αν όντως είναι αυθεντικά και δεν κάνουν 2 μήνες να έρθουν.. οκ
-
Nas driver . Για να προτείνεις να υποθέσω έχεις ψωνίσει από εκεί..γιατί ούτε paypal η AliExpress ,τι buyer protection έχω? Τα reviews είναι πολύ λίγα αλλά είναι εξαιρετικά.και φυσικά στηρίζομαι στην πρόταση σου.
-
Είναι τσεκαρισμενο. Μην ανησυχείς.
-
Να πάρω και έναν αισθητήρα δακτυλικών?έξι ευρώ έχει.αν και νομίζω ότι είναι bug του miui.ακομη και με flash την επίσημη stable έχω το ίδιο θέμα με το αποτύπωμα.ευχαριστω για το site ελπίζω να το αξίζει το 30με 40% πάνω από το ali express!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα