Καλησπέρα, έχω το Redmi 7 Note , τις τελευταίες μέρες μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι έχω υπερβεί το όριο χρήσης δεδομένων και μου κλείνει τα δεδομένα ακόμη και όταν είμαι συνδεδεμένη στο wi fi. Έχω 6 GB δεδομένα και έχω καταναλώσει μόνο τα 500 MB .έχω κοιτάξει τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε γιατι δεν πείραξα κάτι . Ευχαριστώ για το χρόνο σας .
Πρόβλημα με τη χρήση δεδομένων
-
-
Settings, sim cards and mobile network, set data plan.
Απλά απενεργοποίησε εκεί τα όρια. -
Δεν βρίσκω πως μπορώ να τα απενεργοποιήσω. Μπαίνω στο μενού αλλά δεν βλέπω απενεργοποίηση μόνο να ορίσω όριο βλέπω.
-
Μέσα στο data plan διάλεξε μόνο να σου δείχνει warning και όχι να κλείνει τη σύνδεση...
-
Θα πας ρυθμίσεις > εφαρμογές > αναζήτηση για το"Ασφάλεια" > τέρμα κάτω "εκκαθάριση δεδομένων" > "Όλα τα δεδομένα" και θα επανέλθει αλλά αν είχες κάνει ρυθμίσεις στην ασφάλεια, θα πρέπει να τις ξανά κάνεις εκ νέου
-
Καλημέρα σας. ας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας . Προσπάθησα να κάνω ότι μου είπατε όλοι αλλά δεν έγινε κάτι . Συνεχίζει να το κάνει και να μου κλείνει τα δεδομένα παρόλο που έχω πατήσει μόνο προβολή .:(
-
ρυθμίσεις > εφαρμογές > αναζήτηση για το"Ασφάλεια" > τέρμα κάτω "εκκαθάριση δεδομένων" > "Όλα τα δεδομένα"
δοκίμασέ το ξανά και μετά κάνε και μία επανεκκίνηση... -
Ευχαριστώ πολύ! Τελικά το έδωσα και μου το έφτιαξαν γιατί παρόλο που εγώ προσπάθησα δεν κατάφερα κάτι. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για το χρόνο σας. Καλό καλοκαίρι να έχετε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα