Διαφήμιση

Pocket mode - Mi 8

• Pocket mode - Mi 8

Καλημέρα,

Χρησιμοποιώ το Xiaomi Mi 8, στην τελευταία ενημέρωση, ΜΙ 11.0.4.0 και το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι το fingerprint sensor δουλεύει ενώ το κινητό είναι στην τσέπη μου. Έχω το pocket mode ενεργό, (δεν ξέρω ακριβός ακριβώς τι κάνει αλλά η λογική λέει ΚΑΙ αυτό) δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται να ενεργοποιήσω για να μην συμβαίνει αυτό.

Και πλέον του έχω βάλει και μια θήκη flip book που καλύπτει από μπροστά συνέχεια το proximity sensor όταν είναι κλειστή η θήκη, και δεν έχει νόημα να ξεκλειδώνει ενώ είναι κλειστή, είτε με το fingerprint είτε με το κουμπί Power (δεν ξεκλειδώνει με το κουμπί Power, αλλά φωτίζει η οθόνη και ψάχνει για το face unlock, η περιμένει για slide to unlock) μέχρι να περάσουν τα δευτερόλεπτα που έχω θέσει για να κλειδώνει και πάλι μόνης της, οπού μέχρι τότε παραμένει ενεργή χωρίς λόγο.

Καμία φορά νομίζω ότι δουλεύει παρόλα αυτά!!! όταν είναι στην τσέπη και αγγίζω το fingerprint, κάνει μια μικρή δόνηση (αυτήν που κάνει και όταν δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα) οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει το pocket mode, η απλά αποτυγχάνει να επαληθεύσει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Τώρα που μιλάμε όμως καλύπτω με το χέρι μου όλο το πάνω μέρος της οθόνης του κινητού για να κλείσω το Proximity, πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή με τ δαχτυλικό, και ανοίγει κανονικά, δεν θα έπρεπε να ανοίγει, στις προηγούμενες συσκευές που είχα με το pocket mode ενεργό δεν είχα τέτοιο θέμα.

Καμία ιδέα κάνεις; Ευχαριστώ