Αντε κ δωσανε.η twrp δεν κανει decryption στην 11,αν θες να γυρισεις ΜΟΝΟ με fastboot μετα.πιστευω οτι η xiaomi βιαζεται για Α11,τη στιγμη που δεν εχει ολοκληρωθει απο την google..Ο/H Vstromakias έγραψε:
Εμείς με mi 10 Τρίτη εβδομάδα στην αναμονή. Η καθυστέρηση είναι λόγο Android 11 ή δε βγαίνει rom για τη συσκευή μας;
Άκυρο. Τώρα είδα ότι το γράφει επάνω.
[Miui 12 20.7.23] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 20 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Περάστηκε με dirty flash πάνω από την προηγούμενη σε K20 Pro..
Προς το παρόν όλα καλα..
Ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις.. -
Σε Mi 8 όλα μια χαρά!
Ευχαριστώ! -
Μι9τ pro προς το παρόν όλα καλά
-
-
Ο/H z953rr έγραψε:
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Εμείς με mi 10 Τρίτη εβδομάδα στην αναμονή. Η καθυστέρηση είναι λόγο Android 11 ή δε βγαίνει rom για τη συσκευή μας;
Άκυρο. Τώρα είδα ότι το γράφει επάνω.
-
@Mimo750
Μόνο stable rom σε mi note 10 lite , TOCO ..
Οδηγίες εδώ ... SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite
Κατεβασμα της τελευταίας XTRV miui 11 , εδώ .. Index of /zetf56/roms/stable/MIUIv11
Η τελευταία είναι η V11.0.8.0 ... -
Για κάποιο λόγο δεν μου έβγαινε η ενημέρωση μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης και κατέβασα και πέρασα την ρομ χειροκίνητα στο gingko μου πιστεύω στην επόμενη ενημέρωση να μην έχουμε ξανά αυτό το θέμα γενικά όλα καλά μέχρι στιγμής
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Για κάποιο λόγο δεν μου έβγαινε η ενημέρωση μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης και κατέβασα και πέρασα την ρομ χειροκίνητα στο gingko
Sry... Συμβαίνουν και μερικά λάθη κατά διαστήματα... -
Καλημέρα παιδιά.
Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά.
Σε ότι αφορά το πρόβλημα με τα widgets , το είχα και εγώ (mi9 lite) ήδη από την προτελευταία xtrv και για αυτό τον λόγο είχα εγκαταστήσει την παλαιότερη που δούλευαν κανονικά.
Με την εγκατάσταση της 20.7.23, το πρόβλημα με τα widgets επανείλθε και δοκίμασα να απεγκαταστήσω όσα widgets είχαν θέμα και να τα εγκαταστήσω εκ νέου..
Πλέον τα " προβληματικά " widgets λειτουργούν κανονικότάτα. -
Σε Mi 8 όλα μια χαρά.
Ευχαριστούμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα