Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Διαβάζω στο thread εκείνο που μου έστειλες ότι το απόγευμα θα έχουμε (νέο?) twrp για το note 10 lite. Οπότε θα περιμένω να δω τι θα γίνει. Να ρωτήσω όταν εγκαταστήσω την miui 11 απο εδώ, θα μπορώ να δέχομαι updates από τη xiaomi "official" ?Ο/H gkalen έγραψε:
@Mimo750
Μόνο stable rom σε mi note 10 lite , TOCO ..
Οδηγίες εδώ ... SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite
Κατεβασμα της τελευταίας XTRV miui 11 , εδώ .. Index of /zetf56/roms/stable/MIUIv11
Η τελευταία είναι η V11.0.8.0 ...
[Miui 12 20.7.23] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 20 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Mimo750
Δεν υπάρχει καμμία τέτοια περίπτωση ..
Αναβαθμίσεις μόνο σε XTRV μετα το ξεκλείδωμα και φλασαρισμα της XTRV ..
Για official αναβαθμίσεις που είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την XTRV ή παραμένεις ως έχεις ή επανέρχεσαι σε official μόνο με fastboot rom ..
Αν είσαι ξεκλειδωτος , μπορείς να περάσεις επίσης official zip rom αλλά θα εγκαταστήσεις πρώτα το official mi recovery για να προχωρήσεις σε εγκατασταση official zip rom..
EDIT
Μέχρι της 19:00 περίπου θα γίνει ενημέρωση στο νήμα του toco για το twrp και θα έχετε λινκ.. -
Παιδιά έχω local backup στην συσκευή και δεν μπορώ να βρω την επαναφορά από local backup. Μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκεται?mi9t pro
-
@CHEVROLET SPARK
Μήπως λες στις ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά ...
@Mimo750
Εδώ ότι χρειαστείς για το mi note 10 lite ... SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite -
Ο/H gkalen έγραψε:
@CHEVROLET SPARK
Μήπως λες στις ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά ...
-
Ναι, εκεί και θέλει slide προς τα δεξιά για να εμφανιστεί...
-
Εδώ και δύο ημέρες κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Περάστηκε με επιτυχία σε mi max 3 nitrogen. Περιμένω να δω αν θα βγάλει πάλι την ειδοποίηση της υγείας στα κινέζικα. Επίσης, στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορώ να αλλάξω την μορφή ημερομηνίας από 07/27/20 σε 27/07/20??
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Με την 20.7.23 παίρνω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (στο Mi Note 10 pro) που είχα και με την 20.7.16, με την εφαρμογή των κλήσεων ("σκάει" η εφαρμογή "τηλέφωνο" με το που κάνεις τη κλήση και ΔΕΝ κλείνει η γραμμή, εκτός εάν κλείσεις τη συσκευή ή κλείσει η γραμμή που καλείς). Επίσης δεν ανταποκρίνεται καθόλου εάν επιλέξεις "ακύρωση" ή "αναφορά" που είναι οι δυο επιλογές που βγάζει (φαίνονται στα παρακάτω printsceens). Επέστρεψα στην 20.7.9 όπως έκανα και την περασμένη βδομάδα...
-
-
Να ρωτήσω κάτι.Τωρα είμαι στην weekly beta της θέλω να περάσω όμως στην ελληνική.Πρεπει να την στησω από την αρχή ή μπορώ να τη βάλω από πάνω χωρίς πρόβλημα?
Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα