Διαφήμιση

Πρόβλημα με ακουστικό & headphones - Redmi Note 9 Pro

• Πρόβλημα με ακουστικό & headphones - Redmi Note 9 Pro

Έχω το Redmi Note 9 Pro κάτι λιγότερο από 2 μήνες και το τελευταίο διάστημα που εμφανίζει πρόβλημα κατά την κλήση. Χτυπάει κανονικά, απαντάω και δεν ακούω τίποτα, ενώ με ακούν κανονικά. Ούτε αν βάλω ακουστικά δεν περνάει ήχος, παραμόνο αν βάλω speaker. Το πρόβλημα λύνεται με ένα restart, αλλά ελπίζω σε μία άλλη λύση.... Όμοιο πρόβλημα έχει και ο φίλος μου που πήραμε μαζί το ίδιο κινητό. Έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει μετά που θα αφαιρέσω τα ακουστικά. Αν με καλέσουν όταν φοράω ακουστικά και ακούω μουσική, όλα οκ. Μετά που θα κλείσω, συνήθως (όχι πάντα!) ενώ πατάω για να συνεχίσει να παίζει μουσική και φαίνεται ότι παίζει, δεν περνάει ο ήχος στα ακουστικά... Καμία ιδέα?
    Images
    • Screenshot_2020-07-31-12-54-21-796_com.android.settings.jpg

69,23 kB, 1.079×669, viewed 448 times
  • Έχεις δοκιμάσει άλλα ακουστικά μήπως αυτά που έχεις δημιουργούν το πρόβλημα ?

Σίγουρα πάντως από τι στιγμή που διορθώνεται με επανεκκίνηση, είναι κάποιο bug και όχι πρόβλημα hardware :)
  • Δεν έχω δοκιμάσει άλλα ακουστικά, αλλά και ο φίλος μου έχει το ίδιο πρόβλημα με τα δικά του ακουστικά.... Υπάρχει δηλαδή ελπίδα να λυθεί με κάποιο update?
  • Διαφήμιση