[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
Μονο αν το απαιτει η εγκατασταση. συνηθως αυτα που λες, system, vendor τα χρειαζοντε οι aosp. αλλα παλι αν το λεει στις οδηγιες εγκαταστασης.
για τις ελληνικες xtrv χρειαζεται για την ωρα μονο wipe dalvik cache, cache και μερικες φορες format data. τουλαχιστον την πρωτη φορα που θα βαλεις twrp και μετα πιο σπανια αν δημιουργηθει θεμα με καποια εκδοση android με την κρυπτογραφηση.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
καλησπερα
ξεκιναω να φλασαρω την xtrv rom (απο 12.0.1.0 QJZEUMX) , κανω ελεγχο οτι βλεπει το pc το τηλεφωνο με adb devices και μου βγαζει
c:\adb>adb devices
List of devices attached
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
29912909 unauthorized
και στο καπακι
List of devices attached
29912909 device
φαγαμε γκολ απο τα αποδυτηρια?
εχω βαλει drivers για snapdragon. Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι με το ιδιο pc (win 10) εκανα την ιδια δουλεια για ενα redmi note 8? -
σε fastboot ειναι το κινητο σου ή κανονικα μεσα στο περιβαλλον της miui οταν κανεις αυτο το τεστ?
edit: προσθεσες κι αλλα στο μυνημα σου.. αυτο που ειπε ο φιλος Αποστολος.. εκει τη στιγμη σου εβγαλε μυνημα στο κινητο και πρεπει να δωσεις δικαιωματα.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
oxi fastboot σε miui
Ναι εκεινη τη στιγμη εδωσα δικαιωματα
Επισης πως θα σιγουρευτω οτι εχει γινει unlock διοτι ενω το συνδεσα οντας σε fastboot με το miunlock και ακολουθησα ολα τα βηματα εκανε απενεκκινηση απλα σε εργοστασιακες ρυθμισεις
edit.
το ξαναεβαλα με το mi unlock και μου εβγαλε οτι ειναι ηδη ξεκλειδωμενο
το adb devices συνεχιζει να γυρναει το ιδιο 29912909 device
μηπως ειναι ενταξει να προχωρησω ? -
απεγκατεστησα drivers για ΜΤΚ που ειχα και απο περιβαλλον miui μου εβγαλε
List of devices attached
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
29912909 device
επι της ουσιας μαλλον δεν αλλαξε κατι, αλλα μηπως βλεπει το τηλεφωνο σωστα τελικα? -
ρε παιδια εχω κολλησει στο twrp
το φλασαρα το πηρε ανοιξε εκανα τα format αλλα επειδη η rom ηταν στη μνημη του κινητου σβηστηκε. ετσι πηγα να ξεκινησω sideload. με το sideload να τρεχει εδωσα adb devices αλλα δεν το εβλεπε το τηλεφωνο. οποτε εκανα cancel στο sideload για να παρω την rom απο otg φλασακι.
αλλα το τηλεφωνο εχει μεινει στο Cancelling ABD sideload
πως ξαναγυρναω στο μενου του twrp να φορτωσω τη rom απο otg? -
-
δε το καταλαβα. αυτη τη στιγμη εχει μενει στην εικονα του abd sideload και τερμα κατω λεει cancelling
ειναι συνδεμενο στον υπολογιστη
μπορω να το κλεισω και να το ξανανοιξω με power+ vol +? -
Ο/H amavroudis έγραψε:
και με vol+ με εβγαλε στο stock -
Πώς το κλειδώσες; Τσεκαρε το πάλι αν είναι όντως κλειδωμένο.
Ξανά twrp κτλ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες