δε δοκιμαζεις σε αλλη θυρα και με αλλο καλωδιο? και κανα φυσημα κανε στη θυρα μεσα..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμπηκα αλλα χαθηκα στο αγνωστο εκατονταδες φακελοι υποφακελλοι δεν εχω τοσες γνωσεις.ευχαριστω παντωςΟ/H amavroudis έγραψε:
Τιποτα από αυτά δε φταίει.
Μια καθαρή εγκατάσταση μάλλον θα σε βοηθήσει.
Δύσκολο να έχει τόσα θέματα η xtrv...
Τη rom θα τη βρεις εδώ:
Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
δεν εχει εβδομαδιαια το μοντελο αυτο. μονο stable. 11αρα για την ωρα σε global...Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
δε δοκιμαζεις σε αλλη θυρα και με αλλο καλωδιο? και κανα φυσημα κανε στη θυρα μεσα..
@amavroydis δεν πειραζει θα μεινω σαυτην που περασα με adb προς το παρων.@baxalo εγραψα πριν αλλα δεν ανεβηκε οποτε ξαναγραφω οτι εχω για πρωτη φορα windows10 γνησια και δεν ξερω αν φταιει και αυτο,δοκιμασα και αλλη θυρα usb και αλλο καλωδιο.αν το θεμα το εχω μονο εγω τοτε επιασα τζακ ποτ ατυχιας.Ο/H amavroudis έγραψε:
1. Original ROM >> MIUI 11 & 12 EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την Xiaomi (Download Links - 09/11/2020 Update) - News from Xiaomi Miui HellasΟ/H baxalo έγραψε:
κυκλοφορησε η miui 12 global.. αναμονη να την συμμορφωσουν τα τσακαλακια εδω
xiaomifirmwareupdater.com/miui…20beta/V12.0.1.0.QJZMIXM/
edit: ανεβηκε και απο .eu
edit2: σφαιρα τα τσακαλακια