πρεπει να κανω φορματ τα data/cache ?δεν θελω να τα χασω,θα κανω backup αλλα δεν θελω να ξαναστηνω το τηλεφωνο απο την αρχη.....Ο/H baxalo έγραψε:
Εχεις δλδ την .eu έκδοση
Μπορείς τωρα να βάλεις twrp και να περάσεις από εκεί μέσα την 12 που ανέβασαν τα παιδιά..
[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
Ο/H baxalo έγραψε:
@koulis13
στο 7 θα κανεις και format data και καπακι restart στο twrp. μετα βαζεις οποιοα rom θελεις κτλ κτλ..
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Format internal storage κάνω;
Επίσης, μεταξύ τών δύο ROM που αναφέρω προτείνετε κάποια; Ποιά τα χαρακτηριστικά τους και οι διαφορές τους; -
Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk?
Δες και εδώ
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ -
Ο/H Constantinos Kontis έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
Εχεις δλδ την .eu έκδοση
Μπορείς τωρα να βάλεις twrp και να περάσεις από εκεί μέσα την 12 που ανέβασαν τα παιδιά..
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk? Χρειαζονται και τα 2? Προβληματα με εφαρμογες τραπεζων θα εχουμε?
σε οσα τηλεφωνα εχω φλασαρει custo rom μονο το twrp περναγα μεχρι τωρα.
To Magisk από την άλλη είναι ROOT manager για όσους το χρειάζονται, αλλά μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα σε εφαρμογές όπως των τραπεζών.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H elpa02 έγραψε:
εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk?
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
-
Ο/H koulis13 έγραψε:
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!
Format internal storage κάνω;
Επίσης, μεταξύ τών δύο ROM που αναφέρω προτείνετε κάποια; Ποιά τα χαρακτηριστικά τους και οι διαφορές τους;
Xtrv προτεινω με κλειστα ματια. Χρησιμοποιει το ιδιο source με την .eu αλλα ειναι πολυ καλυτερα optomize. υπαρχει καπου εδω μεσα ενα τοπικ που γραφει τις διαφορες μεταξυ τους, δε το εχω προχειρο τωρα. αν μπορεις καντο μια αναζητηση..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H baxalo έγραψε:
υπαρχει καπου εδω μεσα ενα τοπικ που γραφει τις διαφορες μεταξυ τους
Απορια XTRV/EU -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H baxalo έγραψε:
υπαρχει καπου εδω μεσα ενα τοπικ που γραφει τις διαφορες μεταξυ τους
ησουν πιο γρηγορος και ουσιαστικος ομως.. ακομα καφε πινω να ανοιξει το ματι. χαχαχ
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ειναο στα bookmarks...
-
Ευχαριστώ και πάλι.
Έμεινες λίγος χρόνος για το bootloader unlock, almost ready to go.
Fingers crossed, θα πάνε όλα καλά, οπότε και δεν θα σας πρήξω.
Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. -
@koulis13
Προσοχη μονο στο σημειο που μετα την εγκατασταση του twrp απο το fastboot πρεπει να κανεις επανεκκινηση στο twrp αμεσως.
fastboot reboot και κρατωντας το vol up πατας το enter και το κρατας μεχρι να μπει twrp. ειναι το σημειο που πολλοι κανουν "λαθος" και τρωνε semi-brick..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
στα δυο 9προ μου ξεραηλα,καμια αναβαθμηση.(joyeusee) :
υπομονη λιγο ακομα, απο τη στιγμη που θες να μεινεις προφανως με την official εκδοση.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες