Καλησπέρα και απο εμένα, καλώς ή κακώς το τηλέφωνο με έχει βολέψει αρκετά, στα 3 χρόνια + που το έχω στη κατοχή μου αν εξαιρέσεις τα προβλήματα με τη φόρτιση είναι άριστο. Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους πιο έμπειρους καθώς δηλώνω πλήρη άγνοια.Δεν έχω βρει κάποιο τηλέφωνο στο ίδιο ή κοντινό μέγεθος για να το αντικαταστήσω, οτιδήποτε έχω δει και σε άλλα brands είναι υποβάθμιση..όπως μικρότερη μπαταρία κ.τ.λ. Είμαι απο τα άτομα που θέλουν να πιάσουν το κινητό να δουν πως ¨κάθεται " στο χέρι τους και τα περισσότερα που έχω δει φαντάζουν τεράστια και άβολα.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:
Xiaomi for Life!
- Η μπαταρία έχει αρχίσει να δείχνει τις φορτίσεις της και με βγάζει με το ζόρι 1 ημέρα,έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις βέβαια,αν πάω σε αντικατάσταση τι θα πρέπει να προσέξω?Θα δώ διαφορά ή να μην το κοιτάξω καν
- Η εσωτερική μνήμη είναι 32 GB,τα μεγαλύτερο πσοσοστό είναι εφαρμογές,φωτογραφίες videos έχουν μεταφερθεί,αν βάλω μια κάρτα μνήμης, θα μπορέσω να μεταφέρω εκει εφαρμογές? άρα θα δω ουσιαστική διαφορά
- Αν αλλάξω ROM ή κάτι άλλο θα παρατείνω κάπως τη ζωή της συσκευής?
Xiaomi for Life!