Διαφήμιση

4X Keep walking

• 4X Keep walking

Καλησπέρα και απο εμένα, καλώς ή κακώς το τηλέφωνο με έχει βολέψει αρκετά, στα 3 χρόνια + που το έχω στη κατοχή μου αν εξαιρέσεις τα προβλήματα με τη φόρτιση είναι άριστο. Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους πιο έμπειρους καθώς δηλώνω πλήρη άγνοια.Δεν έχω βρει κάποιο τηλέφωνο στο ίδιο ή κοντινό μέγεθος για να το αντικαταστήσω, οτιδήποτε έχω δει και σε άλλα brands είναι υποβάθμιση..όπως μικρότερη μπαταρία κ.τ.λ. Είμαι απο τα άτομα που θέλουν να πιάσουν το κινητό να δουν πως ¨κάθεται " στο χέρι τους και τα περισσότερα που έχω δει φαντάζουν τεράστια και άβολα.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής:
      • Η μπαταρία έχει αρχίσει να δείχνει τις φορτίσεις της και με βγάζει με το ζόρι 1 ημέρα,έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις βέβαια,αν πάω σε αντικατάσταση τι θα πρέπει να προσέξω?Θα δώ διαφορά ή να μην το κοιτάξω καν
      • Η εσωτερική μνήμη είναι 32 GB,τα μεγαλύτερο πσοσοστό είναι εφαρμογές,φωτογραφίες videos έχουν μεταφερθεί,αν βάλω μια κάρτα μνήμης, θα μπορέσω να μεταφέρω εκει εφαρμογές? άρα θα δω ουσιαστική διαφορά
      • Αν αλλάξω ROM ή κάτι άλλο θα παρατείνω κάπως τη ζωή της συσκευής?
      Αν κάποιος φίλος αντιμετώπισε το προβλημα της επόμενης συσκευής και το έλυσε κάθε πρόταση ευπρόσδεκτή. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ελπίζω οι απορίες μου να μην είναι τόσο "χαζές"

Xiaomi for Life!
    • Το τηλέφωνο σου είναι 70 x 139mm με 5" οθόνη.
      Σήμερα ένα τηλέφωνο με 6,5" οθόνη είναι 77 x 162mm. Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά.
      Αν μάλιστα βρεις και κανένα στις 6,2" η διαφορά μικραίνει...

Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου που αυξήθηκαν;
      Πώς χρησιμοποιείς το τηλέφωνο;

Με εξωτερική κάρτα μπορείς να μεταφέρεις μόνο αρχεία, όχι εφαρμογές. Έτσι απλά εννοώ. Θα βρεθούν κάποιοι που θα κάνουν προτάσεις για μεταφορά εφαρμογών, μπορείς να τους ακούσεις, αλλά δεν είναι απλό και εύχρηστο...

Μπαταρία μπορείς να αλλάξεις εύκολα.

Ποια rom έχεις; Η χρήση της xtrv του φόρουμ πολλές φορές αναδεικνύει τις πιο παλιές συσκευές, μια και είναι πιο ελαφριά...
    • Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση,οι απαιτήσεις αυξήθηκαν καθώς ενω δεν έκανα χρήση FB MSNGR INSTAGRAM λόγω δουλειάς αναγκάζομαι να τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Δουλέυω κυρίως gmail το οποίο θα γίνει outlook σύντομα και γύρω στις 20-30 κλήσεις.Φωτογραφίες κτλ λίγα πράγματα.Στη μπαταρία να κοιτάξω για γνήσια ή δεν έχει σημασία??Εχω επισυνάψει και φωτογραφία με τα specs μου.
      Images
      • viber_image_2020-08-10_16-48-45.jpg

152,33 kB, 720×1.280, viewed 114 times
    • Διαφήμιση
    • Για αυτά που αναφέρεις έχω την εντύπωση ότι σε καλύπτει.
      Για φωτογραφίες βέβαια όχι. Έχουν βγει πολύ καλλίτερα...
      Για μπαταρία θα μας πει κάποιος που έχει εμπειρία... Αυθεντική δύσκολα θα βρεις.
      Μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία και να περάσεις τη rom του φόρουμ.
      Μια καθαρή εγκατάσταση θα το αναζωογονήσει σίγουρα.

Δες επίσης:
      Redmi note 8
      Redmi note 8t
      Redmi note 9s