Bagiά ήταν, με επανεκκίνηση έφυγε.Ο/H FlyingDonkey έγραψε:
Κομπλε σε nitrogen μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ.
Edit: Έχουμε πλέον λειτουργία landscape home screen? Ή από μπαγκιά συνέβη σε μένα?? Μου είχε λείψει από το xperia z ultra..
[Miui 12 20.8.13] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 25 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
καλημέρα σε όλους
σε umi υπάρχει θέμα μα τα SMS
έρχονται τα βλέπεις
αν δε το διαβάσεις εκείνη την χρονική στιγμή
δεν το βλέπεις σαν τελευταίο μήνυμα
αν δεν το δεις εκείνη τη στιγμή το έχασες -
Δεν μένουν σωσμενα στο messaging;
Τι εννοείς με το "το έχασες"; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν μένουν σωσμενα στο messaging;
Τι εννοείς με το "το έχασες";
και να πάω στην επαφή (μήνυμα)σου να το βρω πριν ενα χρονο
η σειρά των μηνυμάτων έμεινε ίδια που ήταν, μετά την αναβάθμιση στο Android 11
δεν το εμφανίζει σαν νεο sms -
Να πω και εγώ κάτι σχετικό.. Όταν έρχεται μήνυμα στο βαιπερ, κάνει τον ήχο ότι έχω μήνυμα. Έχει και την ένδειξη πάνω ψηλά στων οθόνη. Αλλά το μήνυμα δεν υπάρχει πουθενά. Πρέπει να περιμένω μπορεί και 30 δευτερόλεπτα για να ξανά κάνει ήχο για μήνυμα και μετά εμφανίζετε στα μηνύματα και το βλέπω νέο και αδιάβαστο. Αυτό μου το κάνει στις τρεις τελευταίες ρομ ίσως και περισσότερο. Mi 8 lite
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
η σειρά των μηνυμάτων έμεινε ίδια που ήταν, μετά την αναβάθμιση στην 11
δεν το εμφανίζει σαν νεο sms
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
η σειρά των μηνυμάτων έμεινε ίδια που ήταν, μετά την αναβάθμιση στην 11
δεν το εμφανίζει σαν νεο sms
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
σωστά ,δεν έχω βρει ρύθμιση έκανα και εκκαθάριση της εφαρμογής τίποτα
If you get new SMS from a person who belongs to any of your existing conversation then new message will be added to related conversation. In this case you can see orange dot mark next to conversation that means you have unread messages for that conversation, but the order of the existing conversations will not change. However if you get new SMS from a contact who does not belong to any of your existing conversation then new conversation will be added and placed on top of the existing conversations.
Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για bug ή απλά η Xiaomi αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής έτσι πρέπει να δουλεύουν τα SMS. -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πιο παλιά είχες τη δυνατότητα να μην κάνεις merge τα μηνύματα από κάποια επαφή σου...
Τώρα που είναι Κώστα @BanditGR;
-
λεω εγω τωρα να βαζατε οτι αυτη η ρομ ειναι developer καπου να το εγραφε για οσους ηρθαν απο το μπανερ στην αρχικη σελιδα.............
-
Ο/H NFBraz έγραψε:
λεω εγω τωρα να βαζατε οτι αυτη η ρομ ειναι developer καπου να το εγραφε για οσους ηρθαν απο το μπανερ στην αρχικη σελιδα............
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα