Μπορεις να μπεις από υπολογιστή στο Google Account; Έχεις πρόσβαση;
απώλεια κωδικού κλειδώματος οθόνης
-
-
Ναι, αλλά για ασφάλεια ζητάει να πάρω κωδικό από το redmi κινητό. Όχι να στείλει Sam, αλλά να πάρεις κωδικό από τις ρυθμίσεις.
-
Έλα, εύκολο ειναι μεσα από το λογαριασμό. Εφόσον έχεις πρόσβαση.
Δε θυμάμαι ακριβώς πώς γίνεται, αλλά δεν είναι να πάρεις αλλλο τηλέφωνο...
Κάνε επαλήθευση και συνέχισε...
Verify it's you - Android - Google Account Help -
Ναι, αλλά δεν έχω πρόσβαση στον λογαριασμό. Μου ζητάει επαλήθευση από το τηλέφωνο και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο...
-
Έχεις επιλογές...
Διάβασε τις οδηγίες...
Your phone isn't available
If you can't use your phone or your account doesn't have a recovery phone number, you might still be able to verify it's you.
- On the Google sign-in page, enter your username and password as usual.
- If you get the "Verify it's you" prompt, select Try another way to sign in
Can't use your phone?
- If you get a list of options to confirm it's you, select one and follow the on-screen instructions.
- The options may vary, but you'll need to confirm information about your account.
- The options may vary, but you'll need to confirm information about your account.
- On the Google sign-in page, enter your username and password as usual.
-
Στην επιλογή “can’t use your phone” μου βγάζει ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να συνεχίσει και δεν μου βγάζει εναλλακτικές μορφές ανάκτησης του λογαριασμού.
-
Κανονικά από τη στιγμή που κάνεις factory reset θα έπρεπε να ζητήσει μόνο user name & password...παίζει να είναι συνδεδεμένο το email και σε άλλη συσκευή ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κανονικά από τη στιγμή που κάνεις factory reset θα έπρεπε να ζητήσει μόνο user name & password...παίζει να είναι συνδεδεμένο το email και σε άλλη συσκευή ?
-
Το εμαιλ φτιάχτηκε απευθείας απ΄οτο κινητό ή σε κάποιον υπολογιστή ?
Αν ήταν από υπολογιστή, ούτε σε εκείνον τον υπολογιστή συνδέεται ? Ζητάει πάλι πιστοποίηση δύο επιπέδων ? -
Νομίζω το email το είχα φτιάξει από το κινητό όταν το είχε πάρει. Ίσως φταίει αυτό.
-
Αν βάλεις την sim σε άλλο κινητό δεν μπορείς να κάνεις επαλήθευση από το υπολογιστή;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0