εχω αυτο
με 64mpixel καμερα,και θελω να βαλω μια miui rom ωστε να εχω ολα τα apps της miui(dialer,contacts κτλ) και οχι της google που εχει τωρα το τηλεφωνο.Εχω μπερδευτει λιγο για την rom που χρειαζομαι και της οδηγιες flashαρισματος.Καποια βοηθεια?
Ευχαριστω.
οχι. δεν ειναι υποχρεωτικο.
αυτη η εκδοση ειναι απο την xiaomi.eu (custom της αντιστοιχης official), κατι αντιστοιχο με της εδω rom.
update θα σου ερχεται απο την xiaomi.eu, οποτε βγαινει official βγαζουν αυτοι την αντιστοιχη "καθαρη" εκδοση απαλλαγμανενη απο περιττες εφαρμογες που βαζουν μεσα σε καθε ρομ.
δυστυχως τα εδω παιδια δεν ασχοληθηκαν ακομα να κυκλοφορησουν τις αντιστοιχες εκδοσεις για το κινητο μας, ετσι παμε αναγκαστικα στην xiaomi.eu
παντως μπορεις να πας και στην official εκδοση, αλλα εκει δε ξερω τι παιζει με τon dialer καθως επισης και με το persist.img
γιατι αν φλασαρει και το persist.img τοτε το πιο πιθανο να χασεις widevine L1 και να πας στο L3 (αν κανω λαθος να με διορθωσουν οι πιο ειδικοι), που σημαίνει bye bye HD απο εφαρμογες οπως netflix, amazon prime κτλ κτλ κτλ.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
παντως μπορεις να πας και στην official εκδοση, αλλα εκει δε ξερω τι παιζει με τon dialer καθως επισης και με το persist.img
γιατι αν φλασαρει και το persist.img τοτε το πιο πιθανο να χασεις widevine L1 και να πας στο L3 (αν κανω λαθος να με διορθωσουν οι πιο ειδικοι), που συμαινει bye bye HD απο εφαρμογες οπως netflix, amazon prime κτλ κτλ κτλ.
καλα ετσι και αλλιως δεν θα κατσω ποτε να δω netflix στο κινητο.....για πες πως μπορω να παω στην official εκδοση?
fyi ξεκινησα να ξεκλειδωσω bootloader και μου εβγαλε να ξαναδοκιμασω σε 168 ωρες
ποια ειναι για το JOYEUSE? για το CURTANA βλεπω και το EXCALIBUR...
γι αυτο εχω γραψει-ζητησει σε αλλο νημα να διαχωριστουν αυτα (να μπει στο ονομα του αρχειου το codename) για να μην γινει καποιο μπερδεμα μιας και γινεται λιγο μπαχαλο (αλλος εχει το ονομα αλλος την χαρη χαχαχα) με τα 9 pro. πολλοι μπερδευουν την ινδικη εκδοση (curtana) με την ευρωπαικη (joyeuse) και παιρνουν μπρικια για καφε μετα χαχαχα
γιατι αν φλασαρει και το persist.img τοτε το πιο πιθανο να χασεις widevine L1 και να πας στο L3 (αν κανω λαθος να με διορθωσουν οι πιο ειδικοι), που συμαινει bye bye HD απο εφαρμογες οπως netflix, amazon prime κτλ κτλ κτλ.
καλα ετσι και αλλιως δεν θα κατσω ποτε να δω netflix στο κινητο.....για πες πως μπορω να παω στην official εκδοση?
fyi ξεκινησα να ξεκλειδωσω bootloader και μου εβγαλε να ξαναδοκιμασω σε 168 ωρες
ουτως ή αλλως θα περιμενεις για το bootloader, θα το ξεκλειδωσεις για ασφαλεια.
μετα απλα κατεβαζεις την official global fastboot (QJZMIXM Global version) και την περνας με το miflash.
παντως καμια σχεση οι εκδοσεις της εδω κοινοτητας ή της xiaomi,eu με τις official, πιο γρηγορες, πιο "καθαρες".
γι αυτο και τις προτιμουν πολλοι. αλλα αν δεν εχεις δοκιμασει και τις 2 εκδοσεις δε μπορεις να το καταλαβεις.
Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...