Θα πρέπει να τα επιστρέψεις εσύ από τον λογαριασμό σου στο Paypal πίσω στην κάρτα σου (Τράπεζα) ...Ο/H bilis1234 έγραψε:
Στο pay pal μου γράφει ότι επιστράφηκαν τα λεφτά αλλά στην κάρτα δεν φενονται και η υπόθεση έχει κλείσει

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΘα πρέπει να τα επιστρέψεις εσύ από τον λογαριασμό σου στο Paypal πίσω στην κάρτα σου (Τράπεζα) ...Ο/H bilis1234 έγραψε:
Στο pay pal μου γράφει ότι επιστράφηκαν τα λεφτά αλλά στην κάρτα δεν φενονται και η υπόθεση έχει κλείσει
Πως γίνεται αυτό?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα πρέπει να τα επιστρέψεις εσύ από τον λογαριασμό σου στο Paypal πίσω στην κάρτα σου (Τράπεζα) ...Ο/H bilis1234 έγραψε:
![]()
Ο λογαριασμός στο PayPal είναι μηδενικός από κάρτα πλήρωσα μέσω PayPalΟ/H amavroudis έγραψε:
Μπες στο λογαριασμό σου στο PayPal και στείλε τα λεφτά πίσω στο λογαριασμό σου που έχεις συνδεδεμένο στο PayPal.
Από που τραβήχτηκαν τα λεφτά και πλήρωσες με PayPal;
Ούτε στην Κάρτα ούτε στο PayPal απλά μου έχει έρθει μυνημα ότι το gear best επέστρεψε τα λεφτά και θα φανούν σε 2 μέρες στην κάρτα ή στο PayPal...Ο/H amavroudis έγραψε:
Μπήκαν τα λεφτά στη κάρτα; Επεστράφησαν;
Αν όχι πρέπει να φανούν στο PayPal.
Και όταν φανούν στην επιστροφή τα στέλνεις στη κάρτα σου και κλείνει ο κύκλος...
Ευχαριστώ πολύ!! Η γνώμη σας πια είναι να το πάρω από Ελλάδα με γύρω στα 300?? Αξηζει?? Η να πάω στο note 9 Pro?? Θέλω ή μετάβαση από pocophone να αξίζει.Ο/H amavroudis έγραψε:
Τα είπαμε αυτά...
Μόλις έρθουν. Περιμένεις τώρα...